Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

o jejuśku

pamiątki z dzieciństwa- jakie mają wasze dzieci ?

Polecane posty

Gość ulaaalalllllll
a co dziwnego jest w słowie bransoletka i bieżąco?

Gość o jejuski
to bylo do mnie zre zle napisalam :O

Gość pępuszek !!!strup!!! ło matko!
a potem się dziwić,że ciemnota w relikwie wierzy.....to jest ale pozostałość po dawnym POGAŃSTWIE-DROGIE MAMY!

Gość ulaaalalllllll
aaa teraz widze, ale tak się czepiać?

Gość gryczka
W sumie tylko bransoletka od porodu. Test wkleiłam do zeszytu, w którym opisywałam ciążę i teraz od czasu do czasu opisuję rozwój małego - kiedyś mu dam ten zeszyt (jak skończyłam 18 lat, to dostałam taki od mojej Mamy). W jakim ubranku wyszedł ze szpitala to nawet nie pamiętam :-D Smoczka nie używał. Chrzczony nie był. Żadnych włosów, paznokci, pępuszków nie zachowuję ;-) Więc tych pamiątek nie ma za dużo. Robię dużo zdjęć, ale na razie wszystkie są w formie cyfrowej.

Gość agame
4 testy ciążowe kalendarz ciąży z kalendarzem niemowlaka Annette Nolden - super sprawa pamiętnik dziecka do 5 roku życia karta ciąży i wyniki wszystkich badań Miałam w sumie 7 USG, wiec mam dużo zdjęć z USG Pierwsze śpioszki, smoczek, gryzak, grzechotka, skarpeteczki i łapki kartki gratulacyjne 2 opaski na rękę odlew nóżki piszę swój własny pamiętnik, który wydam w formie fotoksiążki, jak mały skończy rok, czyli za pół roku i troche pamiątek z chrztu się uzbiera też..:)