Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nive

Buciki Gicio - znacie? warto?

Polecane posty

Gość Nive

Moze któras z mam kupowala dla swojej pociechy buciki Gicio? http://www.gucioshoes.com/pol.html Ja sie powaznie zastanawiam nad nimi ale nie wiem czy są warte swojej ceny. Czy nie przemakają, czy sa trwałe? itp.

Ja nie kupowałam ale sie zastanawiam czy Zosi nie sprawić. Firma z Krakowa wiec można sie wybrać osobiście na mierzenie nóżki i skonsultować wszystko jak trzeba :) Butki tanie nie są raczej. Sąsiadki synek mial je w zeszlym roku. Wyglądają zabawnie na nóżce ale sąsiadka byla bardzo zadowolona. Tylko po chodzeniu po rosie przody się wybarwiły i butki nie wyglądały już tak ładnie. Takie pomazane były. To mnie w sumie powstrzymuje. No bo 170 zł po 1 na jakieś 2 miesiące bo potem nóżka urośnie, a po 2 jednak się odbarwiają (po czyszczeniu i pod wpływem wody). Nie przemakają jak kupisz taki specjalny spray i raz w tyg je nim spryskasz (można w każdym obuwniczym to kupić) Jeszcze się waham. Na razie kupiłam zwykłe butki które mała namiętnie zdejmuje zanim jeszcze jej do końca je włożę :)

Gość Nive
ja sie tez zastanaiwma nad modelem bo sa trzy: bez dziurek, z dziurkami tylko na przodzie bucika tzn Gucio I perforacja albo te ktore zastepuja sandalki z duzymi dziurami. Myslałam o tych Gucio I zeby oddychały.

Kubuś miał pełne bez dziurek. Bo to jesień była już. Na lato to chyba te z największą ilością dziurek byłyby najlepsze.