Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna ;) ;)

ciaza czy urojenie ??

Polecane posty

czesc mam temperature w pochwie 37,2 sluz lekko zoltawy brzuch nie boli piersi bola jak je scisne ookres spoznie mi sie juz 10 dnii czy moge byc w ciazy wspolzylam z chlopakiem ..

Gość nimmu
test zrób -skoro był seks to i ciąża może być.

Gość nimmu
no może być ciaża a infekcja swoją drogą do tego. Nic więcej nie można powiedzieć. Za mało danych -zresztą to tylko i tak byłyby domysły. Test ci wyjaśni wszystko.

Gość nimmu
no to się dowiesz :)

Gość kaska300
zrob test . To moze byc ciaza skoro byl stosunek,a @ spoznia sie . Napisz jaki wynik.

Gość kaska300
rozumiem.jezeli przez kilka dni nie pojawi sie @,to moze powtorz test lub idz do gina.

Gość chyba nie robiłaś tego testu
wieczorem czy po południu. W tym stadium to tylko z porannego moczu jest wiarygodny.

Ale bzdura. Mi okres spóźniał się tydzień, test zrobiłam o 17stej i wyszedł pozytywny, byłam w ciąży.

Nie pisze bzdur tylko chodzi mi o to że we wczesnej ciąży, najbardziej wiarygodny test jest z porannego moczu. Po południu czy wieczór to też zależy od tego ile się pije w ciągu dnia. Potem jak już wzrasta hcg to wyjdzie pewnie o każdej porze ale na to też nie ma reguły kiedy to się stanie. Kluczowe pytanie: kiedy był ten ryzykowny seks? Okres się może się tyle spóźnić, najczęściej dlatego że owulacja się przesunęła. No chyba że jednak ciąża.

Gość kaska300
u mnie takze po poludniu wyszedl pozytywny,ale powtorz test,najlepiej innej firmy .

Gość kaska300
wiec minelo 13 dni od stosunku.test mogl nie pokazac ciazy.mi pokazal 17dni po,a 15 dni po byl negatywny.powtorz test za kila dni

znaczy się minęło wczoraj 12 dni, czyli na test może być za wcześnie a już na pewno na taki robiony wieczorem. Jak w piątek zrobisz to już powinien być wiarygodny tylko dla pewności zrób z rana. I nie ma wątpliwości że coś ci się przesunęło jesli nie masz do tej pory okresu, ale czy będzie z tego ciąża to może być za wcześnie żeby test ja wykrył.

Gość kaska300
no zrob w piatek . Lub idz na bete jak masz mozliwosc,bo jest bardziej wiarygodna niz test

Watam moje Panie chcialam poinformowac ze okres dostalam dzisiaj strasznie boli mnie podbrzusze i krwe leje sie jak cholercie. dziekuje za pomoc i trzymaniu na duchu

Gość kaska300
czyli test sie nie mylil :)

Gość Jaaa1717171
przeciez ona nie zrobila sobie jednak tego testu . a to, ze dostala okres nie wyklucza ciazy.

Gość krystynakonstantynopolitankiki
bo teraz przecież modne jest że ma się okres w ciąży.

Jaaa1717171 a co ty mozesz wiedziec czy zrobilam czy nie ;// niby czemu mialabym klamac jak nie masz nic wiecej do powiedzenia to sie zamknij ;/ /