Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulkaa95

pomocy.

Polecane posty

Gość czarnulkaa95

mam 17 lat , wokół brodawek na piersiach pojawiły mi sie malutkie krostki , to chyba gruczoły łojowe .. czy to musi być koniecznie ciąza ? w jakich przypadkach pojawiają sie te gruczoly ? :( . pomocy .

Gość kaska300
a jest w ogole mozliwosc ciazy ?

Gość nimmu
jeśli myślisz o ciąży to zrób test najpierw a się dowiesz.

Gość czarnulkaa95
tak miesiac temu kochalam sie z chlopakiem, byla prezerwatywa ale predzej robilam mu dobrze ręką , mogla tez pęknąć :( niewiem... potem 2 tygodnie po tym dostalam miesiaczke 6-7 dni , dosc obfita... niewiem , robilam test w dzien spodziewanej miesiaczki ok . godziny 16 , wyszedl negatywny choc wiem ze powinnam go robic rano... niepokoją mnie te krostki na piersiach wokol brodawek. czy one koniecznie muszą występować tylko w ciazy ? ;( !

Gość nimmu
nie słyszałam o takim objawie ciaży ale tu na kafe już nic mnie nie zdziwi. powtórz test z rana.

Gość kaska300
nie sadze,zebys byla w ciazy. Uspokoj sie. Mialas normalna @,byla gumka. Wiec spoko .

Gość kaska300
nie sadze,zebys byla w ciazy. Uspokoj sie. Mialas normalna @,byla gumka. Wiec spoko .

Gość czarnulkaa95
no na kafe tez czytalam ze krostki wokol brodawek to objaw ciazy. :( .. martwie sie. test robilam po poludniu wtedy a ne rano :( miesiaczka byla owszem ale nadal sie boje sie mogl to byc nie wytrysk ale ten plyn ktory wystepuje przed wytryskiem i tym sie zaplodnilam :( .

Gość kaska300
nie popadaj w paranoje . Ja robilam test takze po poludniu i byl pozytywny. Jak robisz po terminie @,to o kazdej porze w sumie ci wyjdzie.nie sadze,ze jestes w ciazy.spokojnie

Gość kaska300
a jesli chodzi o @ w ciazy,to owszem,zdarzaja sie.aczkolwiek sa one inne,np skape,bezbolesne lub krotsze.