Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aanakonda23

co zrobic zew schabu??????????????????????????????

Polecane posty

Gość aanakonda23

a mi zostal schab juz pokrojony w palsterki.opri\ocz schabowych. Udusic je i z sosem zrobic i do tego kopytka. Jak zrobic?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ereerererbvbvb
ja czasami robie bitki w sosie albo do ziemniakow albo kluski ślaskie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Godejwa
roladki z cebulką w środku, plasterkiem wędzinego boczku naprzykład:P:P:P co tam masz w domu, ogóreczkiem, papryczką, posmaruj musztardką, zwiń i usmaż:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość daje dobre rady
podsmazyc opuszone maka i przyprawione na oleju, dodac troche brokul badz cukinii polac woda, przyprawic, dodac troche slodkiej smietany, ryz badz makaron do tego i violaaaaa

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kotka74-81
uduś na wodzie z cebulką w sosie własnym ...mniam ..kopytka jak najbardziej :-)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Bułka Tarta
Zrób w sosie chrzanowym.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aanakonda23
kupilam pieczarki. Najpierw obsmaze na patelni zaleje woda nieh sie poddusi mieso. wrzuce pieczarki.a potem doil\oleje maki i zageszze sos. I kopytka zrobie do tego surowka. Maz nie lubi ziemniakow z poprzedniego dnia wiec kopytka zrobie. czym oprocz maki mozna zagescic sos????????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Rozbij je na cieniutkie plastry, ułóż ser żółty i szynkę, potem złóż w kopertkę i zepnij wykałaczkami, usmaż następnie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wspaniale po prostu
cieniutko roztlucz schab, pieczarki pokroj w kosteczke i usmaz , kilka pieczarek zostaw na sos. dodaj cebule i papryke w kostke, podsmaz z pieczarkami, jajak ugotuj na twardo, pokroj i dodaj do zimnego farszu pieczarkowego, wymieszaj, mozesz tez dodac ogorka korniszona w kostke jak lubisz, nadziewaj schab jak krokiety, zwin, obtocz w jajku i bulce, usmaz. zrob sos pieczarkowy, jesli zostal ci farsz dodaj go do sosu. do sosu dodaj usmazone roladki, poddus chwile. ziemniaki i salata jakas lub surowka. pychota. robilam tak wczoraj ale z piersi kurczaka.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość rozbij mieso
nastepnie poloz na kazdym plastrze po kilka suszonych sliwek i zwin w roladki. W rondlu (niskim i szerokim) podsmaz kilka cebul (2-3 szt) pokrojonych w krazki, zalej woda (mala iloscia). na cebuli poloz roladki i zalej sosem pieczeniowym (o ile nie masz nic przeciwko takim chemicznym sosom z torebki :P). Gotuj na malutkim ogniu pod przykryciem ok 1 h. Podawaj z ryzem i surowka z czerwonej kapusty :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×