Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czekon

Z kobietą trzeba krótko i ostro !

Polecane posty

Gość Czekon

W sobote pisałem z nią ( moją dziewczyną) przez chwile sms , wybierała sie do koleżanki, która przyjechała do Polski na weekend. Wkońcu ona przestała odpisywać, przypuszczałem ze sie dawno nie widziały i chcą ze sobą pogadać.( z drugiej jednak strony wiedziałem, że nie będą siedzieć w domu a ona nie odpisała mi specjalnie żebym nie wiedział co robi i gdzie idzie) W tym tygodniu miałem zjazd w szkole i ona wiedziała że raczej nie będe nigdzie wychodził, ale zadzwonił do mnie kumpel z którym pojechałem późnym wieczorem do klubu na piwo. Wchodzimy do srodka, rozglądam sie i widze, że ona i ta jej przyjaciółka siedzą z przy jednym stoliku z jakimiś kolesiami. Przez chwile ich obserwowałem i widziałem że sie dobrze bawią...Wkońcu ona mnie zobaczyła, była bardzo zaskoczona. Ja sobie spokojnie siedziałem dalej...po chwili podeszły do mnie i zaczęły sie tłumaczyć skąd sie tam wzięły...że koleżanka ich tam na siłe wyciągła, wiedziałem że to wszystko kłamstwo. Nic już nie mówiłem, zapytałem tylko czy jej zależy na nas i dlaczego nie odpisywała, powiedziała że nia miała zasięgu i że jej zależy, ona ciągle łapała mnie za ręke i całowała. Wyszedłem stamtąd... Na drugi dzień dostaje od niej sms, odpisałem jej że jak chce pogadać to mozemy sie spotkać...Wytłumaczyłem jej ze jej ufam, ale nie chciałbym tego zaufania stracić...Przytuliłem ją i pocałowałem... Ostanio wydawało mi sie, ze jej przestało zależeć, a tak naprawde wystarczyło pokazać jej że łatwo moze mnie stracić zeby sytuacja sie zmieniła. Z kobietami trzeba krótko i ostro postępować, to wychodzi na dobre zarówno facetowi jak i kobiecie.

Gość Roman Dmowski
Nie żartuj. Już Ci poroże rośnie.

Z kobietami trzeba krótko i ostro postępować, to wychodzi na dobre zarówno facetowi jak i kobiecie. Z facetami też, złotko :) A im krócej i ostrzej, tym lepiej :)

Gość Czekon
Zobaczymy co przyniesie czas, dla zdrajców nie ma litości... Damascenka, to zależy od związku, ktoś w nim musi mieć jaja żeby trzymało sie to kupy ;)

Damascenka, to zależy od związku, ktoś w nim musi mieć jaja żeby trzymało sie to kupy Wiesz... Wolę trzymać się zasad, niż... kupy ;)

Gość do Czekon
Prawda jest taka, że z facetami trzeba jeszcze krócej i ostrzej. Poza tym szkoda, że w większości związków to kobiety mają jaja :-o

Poza tym szkoda, że w większości związków to kobiety mają jaja A to już zasługa nadgorliwych mamuś tych facetów.

Gość nie to zasluga samych kobiet
jak chca miec jaja samodzielnie to dla faceta niewile zostaje

to dla faceta niewile zostaje Zostałoby więcej, gdyby tyłek ruszył. A tak, przyzwyczajony przez mamusię nicnierobienia, nie ma szans z kobietą w wyścigu zbrojeń.

Gość faceci sa zbyteczni
tak na stale :D

Gość Czekon
Jak mają jaja, to po co im facet

Gość vexel
Jakie kobiety z jajami? Toż to zwykłe kobietony są. W wieku 30 lat są niezależnymi singielkami z jajami, w wieku 40 lat są zdesperowanymi samotnymi kobietami, a po 50 zgorzkniałymi starymi babami które nienawidzą cały świat. Jest czego zazdrościć :-/.

Gość dr Depko
Doświadczenie mówi mi że raczej dłużej niż krócej .