Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zmartwiona koleżanka

Ucieczka z dzieckiem

Polecane posty

Jest taka sytuacja.Moja znajoma uciekła z dzieckiem z domu.Mąż jest w porządku,ale poznała jakiegoś innego na portalu.Czy teraz mąż może jej narobić problemów?Za to że zabrała dziecko bez jego zgody itp.

Gość aaggoooma
taaa, "moja znajoma" sama spieprzyłaś z dzieciakiem, a teraz Ci się ogień w gaciach zrobił. Mam nadzieję, że Ci chłop dziecko odbierze za takie numery

Gość powiem i ja ......
jeśli ojciec nie ma ograniczonych praw rodzicielskich ma prawo ją ścigać przez policję

Mylisz się moja droga!Ja mam udane życie i nie muszę od męża uciekać.Martwię się bo to moja przyjaciółka i żeby sobie kłopotów nie narobiła.

Gość xxxxyyyyy_____
Mąż nic za bardzo zrobić nie może o ile dziecko jest jest pod opieką matki, w drugą stronę to też działa, jak on zabierze dziecko to ona też nic zrobić nie może. Jak facet wie, gdzie kobieta mieszka to może tam iść zadzwonić na policję i powiedzieć że chce widzieć dziecko, policja oczywiście nic zrobić nie może, jedynie pouczyć matkę, nikt dziecka matce nie odbierze siłą. Inaczej to wygląda jeśli jest prawomocny wyrok sądu, ale i tutaj obowiązuje prawo dżungli

W sumie to ona też ale coś jej do głowy strzeliło i nie mogłam jej przemówić do rozsądku. Ojciec nie ma ograniczonych praw bo są małżeństwem.

Gość xxxxyyyyy_____
Powiem wam, że jak już dojdzie do rozwodu i będzie to nawet z winy tej kobiety, to przecież dla sądu rodzinnego nie będzie żadnego problemu, matka dziecka nie porzuciła, a że uniemożliwiła kontakt ojcu dziecka z nim to nic nie znaczy - w tej kwestii kocham polskie prawo :)

Gość EdziaW,,,
Bujać to las,a nie Nas... przecież wiadomo,ze o Ciebie chodzi napewno to,co zrobiłas nie bedzie na Twoją korzys mąz powinien wniesc pozew o rozwód z Twojej winy,pozbawic Cie praw rodzicielskich a na koniec dac takiego kopa w dupsko bys na księżyc doleciała az mi sie nie chce wierzyc,ze są aż tak tępe i bezmózgie kobiety czytaj KURWY

Boże jakie wy jesteście dziwne.Wszędzie żeby tylko podstęp zwęszyć i przywalić.Ale nie macie racji(do tych dwóch myślących że to ja rzekomo).