Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja tak szczerze uwazam

zgodzicie się ze mną? że każdy ojciec pragnie aby jego córka

Polecane posty

Gość azazel pazuzu
"Ojciec wychowuję córkę , by kiedyś miała fajne życie a nie by ją ruchać " Nieprawda, ojciec wychowuje córkę, żeby ją ruchał inny facet, ale jeśli będzie dobrze ruchał, to przy okazji córka będzie miała fajne życie.

Gość azazel pazuzu
to skąd ten smutek?

Gość chore...
to co opisujesz to jest kazirodztwo (nieważne czy uznajesz ten termin czy nie) nie dość że jest to karalne to dzieci z takiego związku nie mają szans urodzić ię zdrowe tylko chorzy psychicznie mogą myśleć w ten sposób co ty

O qurcze ale protesty! ale jak to mowia uderzyc w stol.....:) Tak zupelnie jak z naszym KK .Jak sie zaczely podchody z rozliczeniami to nagle okazalo sie ze ci biedni biskupi w liczbie 8 sztuk jezdza brykami za 300 tys zl:) ( Audi A8) Przeciez sa tak biedni ze nie stac ich na tanie auto.! To tak samo i z wami moi drodzy ! Polecam lekture Morrisa -Naga Malpa. Tam sobie poczytacie co nieco o ewolucyjnych zawilosciach tworu zwanego homo sapiens .A pisze to biolog. a wiec czzlowiek ktory ma najglebsza wiedze o zyciu zbioru komorek zwanego czlowiekiem. Wynika z jego rozwazan ze facet-samiec nie zwaza na wiezy pokrewienstwa jesli Natura podsuwa mu samice w poprzez zapach jej swierzych feromonow:) Milej lektury

Gość Tata i Córka
My to uwielbiamy tak ja 41 lat jak i moja córka 19 i uważamy iż nic nikomu do tego skoro oboje tego pragniemy

Gość Petronela z pipidówy
współczuję ojca... szczerze :classic_cool: takie teorie nie wzięły ci się znikąd

Gość ja pjerciele
USTAWA z dnia 6 czerwca 1997 r. Kodeks karny (Dz. U. z dnia 2 sierpnia 1997 r.) Art. 201 Kto dopuszcza się obcowania płciowego w stosunku do wstępnego, zstępnego, przysposobionego, przysposabiającego, brata lub siostry, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

Gość gość
uff,nie da się przeczytać! Nie dosć,że patologia,to błędów ortograficznych i stylistycznych multum!

Gość gość
patologia! taki ojciec nie powinien mieć dzieci tfu...jak można pisać takie tematy, chorzy ludzie .