Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mohitooo7681

Rada dla mnie?

Polecane posty

Gość mohitooo7681

Witam! Chciałabym by ktoś mi udzielił rady w sprawie uczuć:). Mianowicie rozstałam się z facetem miesiąc temu, chociaż nie mogę powiedzieć bym to bardzo odczuła. Na początku wiadomo płacz, lament ale całe szczęście mam dobrych przyjaciół i od razu mnie z tego wyrwali. Dodając do tego wszystkiego prace, szkołę to nie miałam kiedy się martwić... Zwłaszcza że po upływie niespełna 2 tygodni zaczęliśmy się do siebie odzywać, rozmawialiśmy spotykaliśmy się raz w tygodniu, doszło do pocałunków chociaż on mówił że mogę liczyć tylko i wyłącznie na przyjaźń. A powodem rozstania był brak miłości z jego strony. Gadaliśmy ze sobą, ciągle się do siebie zbliżając. Zaczęło mnie to martwić ponieważ on jak mówił to traktował jako tylko przyjaźń, ja nie mogę się z nim przyjaźnić przynajmniej nie teraz. Chociaż czułam że z jego strony nie zawsze była to tylko przyjaźń, nie chciał mi chyba wszystkiego powiedzieć, przynajmniej takie miałam wrażenie. Postanowiłam zerwać z nim kontakt i się wcale nie odzywać bo to wyglądało jak gra na uczuciach, bawienie się tym co czuje. Byłam na niego wściekła i tak mi było lepiej, aczkolwiek z uczuciem nie wygram :(. Teraz zobaczymy się niedługo bo mamy zaproszenie na jedną imprezę. Nie wiem co będzie dalej...

Gość AgataAgata87
Daj sobie dziewczyno z nim spokój!

Gość kawazmlekiem33
Może się obejrzał co stracił? Tak się często zdarza, ale to już zależy tylko od Ciebie co dalej z tym zrobisz