Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość damirka90***

Jakie ryzyko ciazy?

Polecane posty

Gość damirka90***

stosunek przerywany 24lutego, 27 pierwszy dzien nowego cyklu, wszystko idealnie regularne, w 10 dzien cyklu zrobilam bete hcg, wynik ujemny. i teraz mam praktycznie od tego czasu wzdecia, powiekszony obwod brzucha o 10cm, mdlosci, zgage, biegunki.. jakies bol trzuswki chyba, w zasadzie sporo tego. Czy beta jest wiarygodna? Moge byc mimo wszystko w ciazy? od kiedy? ktorego cyklu? dzieki wielkie za odp:)

Gość zrozpaczona 233
zrob jeszcze raz test z moczu

Gość zrozpaczona 233
i napisz co wyszlo mysle ,ze juz teraz wynik testu z moczu da wiarygodna odpowiedz

Gość damirka90***
czytalam Twoj temat i wspolczuje sytuacji, cierpliwosci. Ja natomiast nigdy nie mialam takiego brzucha.. to dla mnie dziwne. ciaza jest mi bardzo nie na reke...

Gość zrozpaczona 233
dZieki ,mam nadzieje ,ze wszystko zarowno u mnie jak i u Ciebie wyjasni sie pozytywnie !!! mnie ta ciaza tez nie jest na reke ,ale nie mialam i nie mam odwagi na usuniecie dziecka ..trudno bedzie co ma byc ..

Gość damirka90***
jakos to bedzie.. powodzenia

Gość zrozpaczona 233
napisz jak juz bedziesz miala pewnosc !! chociaz jesli chodzi o mnie to sadze ,ze na 95%-97% w ciazy nie jestes:)

Gość zrozpaczona 233
nawet 98-99 bym powiedziala :)

Gość damirka90***
dzieki, oby!:) trzeba by bylo miec naprawde pecha, aby zajsc w moim przypadku. a jak Twoi faceci zareagowali? Rodzina?

Gość zrozpaczona 233
no ten ,ktory na 99% jest ojcem cieszy sie w koncu specjalnie chcial zlapac mnie na dziecko ,a ten drugi mowi ,ze niemozliwe zey bylo jego :)