Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cicinka

Imiona waszych dzieci

Polecane posty

Gość Cicinka

Pytam ze zwyklej ciekawosci. -Jak nazywaja sie (nazwiecie) swoje dzieci? -Dlaczego akurat takie imie? -Kto zaproponowal wam to imie?

Gość Arriadna
Po babci/dziadku. Sami zadecydowaliśmy.

Gość Kasia z Sosnowca
wiosenna a Ty nie mialas czasem córki z imieniem na K, o ile pamietam to Kornelia?

Gość mama córeczki
na pierwsze ma na imię Natalia,imię po pierwsze od zawsze mi się podobało a po drugie moja babcia i męża babcia tak mają na imię;p na drugię Anna po mamusi;]

Gość Cicinka
wiosenna mamo ladne masz dzieci

Gość powiem tylko
że ma imię z książek "Saga ludzi lodu"

Córka ma na imię Amelia . Imię wybrałam ja , ale wszystkim się spodobało . Dlaczego akurat Amelia ? Bo dla mnie to delikatne imię , ale bardzo czarujące . Kojarzy mi się z łąką pełną białych kwiatów i słodką czekoladą :)

Estera a ja chyba czytałam kiedyś tam kiedyś (nie wiem czy na blogu czy na kafe) historię imienia Twojej Amelki która miała być Emilką :) Tak jakoś mi się zapamiętało.

Gość powiem tylko
chłopczyk, był dobry, na N...

Gość ivo baum
wiosenna mamo ladne masz dzieci Przestań kadzić na każdym temacie jesteś pedofilem, który je sobie upatrzył?

Gość powiem tylko
Tak, Nataniel. Kiedyś czytałam i uparłam się na to imię a że wszystkim się spodobało nie musiałam namawiać. I jest mój Natulek grzeczniutki :D

Uwielbiam LL, ale akurat Nataniel mnie nie zachwycił ;) No ale głupio nazwać dziecko Heike albo Mattias jak się mieszka w PL :D:D:D:D:D A to zdecydowanie moje ulubione postacie. No i Sol ma się rozumieć. :D

Gość maman bovy
Nataniel oryginalnie. Jak biblijny prorok.

Gość powiem tylko
Sol też była moją ulubienicą. Łobuziara ;)

Nadia wybrałam to imię daaaawno temu ponieważ oznacza nadzieję i jest strasznie kobiece. Nie zaproponował nikt gdzieś usłyszałam w telewizji

córka na pierwsze ma Maja , od kiedy pamiętam strasznie to imię mi się podobało , nie sugerowałam się madą na nie:)na drugie ma Kasia po babci mojego lubego:)gdyby urodził się nam syn wtedy mój partner miał proponować imiona ale całe szczęście że urodziła się dziewczynka jego propozycje mnie przerażały :(!

Gość Sunniva mi się podobało
z "Sagi" ale w Polsce by nie przeszło :P Poza tym głupiutka była :) Utkwiło mi też z tej książki imię Dominik i tak nazwę synka ( jeśli go kiedyś będę miała :)

Aleksander-bo nam się podobało najlepiej ze wszystkich propozycji, i byliśmy bardzo zgodni co do tego imienia,ładnie pasuje do krótkiego nazwiska,Jan-po ukochanym dziadziusiu męża,który już nie żyje.

Wojciech Karol. Drugie imię po Janie Pawle II. Pierwsze - po przeczytaniu serii książek p. Cejrowskiego, łebski facet, jego imię bardzo mi się spodobało, a jakos wcześniej było mi obojętne:)

Gość magdalenaqaaaaaaaakkkkkkk
Klaudia-po Claudii Shiffer :)

Gość aguś24
Synek ma na imię Radek mój M wpadł na pomysł że jest ktoś taki jak Radosław Sikorski bardzo porządny gość i tak wyszło do tego mało spotykane imię ale wszystkim się spodobało Radek Radość Głosi :)

Gość ertyuyuk
jak mozna dac na imie RADEK? :O SORY WEDŁUG MNIE TO JEDNO Z NAJGORSZYCH IMION MĘSKICH :O i co wy macie za jakies odchyly ze dziecko ma miec drugie imie po matce? odwala wam calkiem :O

Gość wsdfghjnbvc
ze juz nie wspomne z tym nadawaniem po babciach :o kazdy jest indywidualnoscia i powinien tworzyc swoja historie

Gość Podjarana Mama
Synowie Cichosław i Titozmierz Córcie Brzydosława i Achajka ( po knajpie, w której moja śp. mama pracowała) Brzydosława bo mało urokliwa nam wyszła. Niech twardnieje jej dupa od początku, bo nie będzie lekko w życiu miała.

Gość Podjarana Mama
A, synowie Cichosław- bo cichy, jak był maleńki to bałam się że jest martwy, druga połowa imienia po pra pra dziadku Sławomirze :-)

Gość Podjarana Mama
Jeszcze TITO TITO to był mój kot w dzieciństwie, zmierz bo synuś wszystko i wszystkich mierzy.

Gość Podjarana Mama
Za dwa miesiace mam termin, oczekujemy kolejnej córci. Imie już mam, Pepsi nie musze tlumaczyc, skad i dlaczego To nasz ulubiony napoj :-)

Gość do podjarana mama
co za durny kiepski żart.. tak napewno w urzedach takie beznadziejne imiona by Ci uznali :o szczególnie Pepsi :O idz dziecko do szkoły lepiej a nie osmieszaj sie!!!