kolorowo-szara myszka miki 0 Napisano Marzec 19, 2012 wiem, ze dla niektorych moze zabrzmiec to banalnie-ale jest jak w temacie, moj mąz nie kupuje mi kwiatów. Nie chodzi mi o wielkie bukiety i aby je otrzymywac bez okazji. lae przedwczoraj bylu mjoje urodziny i znowu n8ie dostalam nic.... jestesmy w sumie razem 8ipol roku, na poczatku byly kwiaty na walentynki, dzien kobiet albo jaks bizuteria czy bielizna... a teraz od kilku klat jest masakra... moj maz widzi jak np moj brat zabiaga o swoja dziewczyne(sa ponad 3 lata ze soba) jak kupuje jej kwiaty na rocznice , urodziny imieniny. Mowie mezowi ze chodzi mi nie o kase a o gest, chcialabym sie czuc dla niego wazna, ze chce mnie uszczesliwiac i ze moga to byc np. wiosna latem rumianki z pola, ale niech sie wykarze!!!!!!!!!! tybardziej ze ja jestem zodiakalna ryba i jestem bardzo wrażliwa. a tak na marginesie to w swoje urodziny pol dnia przeplakalam, ze inne maja tak dobrze a ja znowu jestem rozczarowana... jak u Was jest w zwiazkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
revolver 0 Napisano Marzec 19, 2012 a jakie najbardziej lubisz kwiaty? nie dostałaś nic na urodziny? co za zgred - zapal mu kopa w jaja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arpad17 0 Napisano Marzec 19, 2012 samam sobie kupuj , wtedy nigdy nie bedziesz rozczarowana. Widocznie twoj facet tak ma i juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Calluna79 1 Napisano Marzec 19, 2012 Odpowiedz brzmi: bo mu przestalo na Tobie zalezec. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolorowo-szara myszka miki 0 Napisano Marzec 19, 2012 przestało mu zależeć??????? cięzko stwierdzic będę musiała zaobserwować..:( a inni co sądzą na ten temat? jak to z Wami facetami jest , wszyscy macie tak samo, czy sa jeszcze gentelmeni?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
revolver 0 Napisano Marzec 19, 2012 ja uwielbiam róże i je kupuję bez problemu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Calluna79 1 Napisano Marzec 19, 2012 A Twoim zdaniem sa to symptomy, ze mu niesamowicie na Tobie zalezy, skoro nawet ze zwyczajowych okazji nie dostajesz prezentow ani kwiatow? Bo tak przynajmniej zrozumialam. Ani kwiatow, ani bizuterii ani bielizny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dziundzia 318 Napisano Marzec 19, 2012 Ja mam tak samo , dostaję róże tylko na dzień kobiet ponieważ o tym dniu wszędzie trobią. A dziesięć dni póżniej już nie pamięta o moich urodzinach,chociaż dla mnie są ważniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolorowo-szara myszka miki 0 Napisano Marzec 19, 2012 dobrze zrozumialas, nie kupuje prezentow, nie sprawia niespodzianek. twierdzi ze jak mamy wspolony budżet to sama kupie sobie to co chce... i takie z nim gadanie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Calluna79 1 Napisano Marzec 19, 2012 Wyglada mi to na jakas rutyne, zniechecenie, zmeczenie moze Toba, moze zwiazkiem, obojetnosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Asiulka 54 Napisano Marzec 19, 2012 Nie martw się , mój mąż też mi nie kupuje kwiatów już od 2 lat , dałam sobie na luz i sama sobie kupuje od czasu do czasu jakis fajny drobiazg i czuje się lepiej . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolorowo-szara myszka miki 0 Napisano Marzec 19, 2012 wiecie, wymyslilam plan... moj ma w kwietniu urodziny-wiec kupie mu duzy bukiet, zobacze czy go to czegos nauczy. jesli ma jaja to powinien czuc sie zażenowany i przy najblizszej okazji poprawic sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Calluna79 1 Napisano Marzec 19, 2012 A czy Wy w ogole... hmmmm...zabiegacie o siebie? Randkujecie? Robicie cos wspolnie? Czy tak z wygody zyjecie obok? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tritio Napisano Marzec 19, 2012 ok to teraz ja, 16 lat małżeństwa i kwiaty 3 razy! :D Ale za to pamiętam je dokładnie... pierwsze były różowe a drugie białe róże, ostani kwiatek był 1- czerwona różczka :) Prezentow nie pamiętam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolorowo-szara myszka miki 0 Napisano Marzec 19, 2012 jezdzimy razem do gosci, ogladamy filmy, robimy razem zakupy... czasami spacer i jakas restauracja ale to bardziej z mojej inicjatywy. w lato mowie mu zebysmy pojechali nad morze a on na to -morze, a co tam ciekawego, piasek i woda... nie mam na niego sposobu, tzn. czasami ulega ale tak jak mowilam wszystko z mojej inicjatywy , dodam, ze w moim mniemaniu jestesmy młodzi i powinnismy dbac o siebie nawzajem (ja mam 26 lat on skonczy 28) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Calluna79 1 Napisano Marzec 19, 2012 Mam na mysli jakies mile niespodzianki, czy zabiegacie o siebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach