Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Merlin_88

Owulacja?

Polecane posty

Cześć ostatnio mam gęsty ciągnący się śluz.. najpierw przeźroczysto/mętny( trochę żółtawy. Boli mnie pobrzusze jestem osłabiona i płaczliwa. Seksu nie uprawiałam ostani okres miałam 8 marca. Czy to są objawy owulacji? Czy nawet mając trochę spermy na palcach dotykając miejsc intymnych mogło do czegoś dojść.?? Stres mnie zjada.. help!

Gość kaska300
ciagnacy sluz jak bialko jajka,to dni plodne. Im bardziej ciagnacy sluz,tym blizej owulacji. A co do zaplodnienia w sytuacji ktora opisujesz,to prawdopodobienstwo praktycznie 0

A co z tą płaczliwością i osłabieniem? Mam też uczucia gorąca . Przepraszam ale straszna ze mnie panikara

Gość kaska300
fakt,w ciazy sa takie objawy jak placzliwosc i oslabienie. Ja jak bylam,takze o wszystko plakalam. Jednak watpie,zebys byla w ciazy. Ile minelo od tej sytuacji ?

No śmieszne ale pare dni.. teraz jest wszystko ok. Ogólnie to chyba sama się nakręcam... Tylko ja niekoniecznie musiałam mieć coś na ręce , bo mój chłopak nic nie robił... Chyba potrzebuje tylko pocieszenia ; ) Może przez stres albo przeziębienie?

Nigdzie nie ma że przed owulacją albo w czasie może wystąpić płaczliwość i osłabienie ?

Gość kaska300
tak,chyba sie nakrecasz :). Wyluzuj troche i bedzie dobrze. A nastepym razem nie dopusccie do sytuacji zetkniecia nasienia z toba,bo bd sie niepotrzebnie stresowac

Jest to pewnie śluz zwiastujący owulację. Jeśli nie jesteś pewna swojej płodności może kup sobie mikroskop owulacyjny. Ja stosowałam afrodytę i jest ok. W dni płodne po prostu nie wspólżyjcie

Gość gość
Myslę że będzie happy z Ovu Control ;) Mi się poszczęsciło jakos trzy miesiące po tym jak zaczelam obserwacje. ;> Dzisiaj jestem już w 5 miesiącu ciazy i odliczamy z mezem tygodnie aż nasz curka pojawi się na świecie (tak – będzie curka, to na sto procent pewne, a ja zawsze marzyłam o curze!).

Gość gość
Hejo! Polecam Ovu Control bardzo prosty przyrząd żeby dokladnie wyznaczyć sobie owulację w cyklu.