Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze nie taka grubaaaaaaa

Piszcie, co dzisiaj pożarłyscie!

Polecane posty

Dużo słodyczy? Ja dzis sobie zrobilam dzien z niezdrowym, ale pysznym jedzeniem;D od jutra znów zdrowo jem! Na sniadanie zjadlam batonika kinder pingui + kawa ze smietanka 30% - hahahaha pozniej 3 kanapki z kielbasa i sosem czosnkowym, a pozniej piwo, cola + chrunchipsy serowo-cebulowe... ja cie... od jutra glownie warzywka, bo to juz nawet nie o wage chodzi, ale o zdrowie... Piszcie, co zjadlyscie;D

Gość idź do psychiatry on może
najpierw 4 kromki ze szpinakiem, a potem 4 kromki z wedlina.pozniej sok 50% z granatu... w sumie to nic wiecej

Gość lolitttta ))
kapę z kanapy, patyk od loda, zdjęcie byłego i prawy kapeć

Gość dariakluziakkkkkkkdd
kielbase gotowana z musztarda ,bulke z maslem ,p[omidora ze smietna cebula ,talerz barszczu ukrainskiego z wkladka zeberkiem,udko pieczone z pire i szczypior ze smietana ,chipsy,kebab na ostro,bulke z mielonka,schanowy z chlebemm

No to też się nieźle odżywiacie;p ja na co dzień jem w miarę zdrowo, dzis mi odwalilo bardziej. Przy okazji polecam kiełki;p

Gość idź do psychiatry on może
nie odzywiam sie wcale zle, ta wedlina miala w sobie mieso :P a kromki byly kryuche zytnie

Gość Taka jedna mało sprytna
powiedzcie mi czy zjadłam dużo? śniadanie: 3 duze kromki chleba, całe. potem: kawałek karpia ciasto 2 kawałki 3bit 3\4 paczki wafli ryzowych 15 dag cukierków i chcialabym kolacje bo strasznie głodna jestem, ale chyba juz dzis za duzo zezarłam:O i zawsze rano jestem jakoś masakrycznie głodna, nie wiem czemu:O

zjadlam: Dwie kawy i kanapke a brazowego chleba z tunczykiem i kukurydza i dwa malutki kawalki gotowanego kurczaka i jednego malego wedgesa...

dzis mialam dzien dobroci, bo ponad 2 tyg. dietkowalam. Kilka kawalkow pizzy, jedno male prince polo, plaster sera żółtego, dużego banana. I właśnie czekam na obiad, który robi mój ukochany- królik duszony w śmietanie, pure ziemniaczane, buraczki z chrzanem i pomidory ze śmietana i szczypiorkiem. OMG :O Ale od jutra znowu grzecznie :D

Gość ddddddddd1231312
hep

kawalek ciasta+kawa,piersi z kurczaka+ziemniaki+majonezik:P,1 kremowka,ryz+sos miesny,1 beza z bita smietana:P ale to tylko tydzien taka dieta,po okresie mi przejdzie na slodycze:P

ehh jak tak czytam to nie tylko ja kocham slodkosci... a to moze jakis objaw choroby jest??? ciezko przetrwac dzien bez chociaz ciasteczka...lipa:(

Gość siemiatyczka
rano o 10- 2 kromki z wedlina serem o 15 dwie kromki zwedlina i serem o 20 sloik nutelli duza łyzka