Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajjajajajajas.

czy to grzybica czy co???Bo niewiem a boli.

Polecane posty

Gość jajajajjajajajajas.

szukalam na necie na temat grzybicy pochwy,przegladam fora ale jednak dalej nie wiem czy mnie to dopadlo. Otoz od kilku dni boli mnie cipka,to zaczelo sie po ostrym sexie z mezem(jednakze dosc czesto ostro sie bzykamy i nigdy tak nie mialam) nast dnia bolala mnie cipka,myslalam ze to od sexu, gdzie sie otarlam czy podraznilam ja. Ale bol sie nasilal. Zerknelam tam przy pomocy lusterka, mialam tam czerwone i lekko opuhniete. Nast dnia czerwone z jednej strony zniknelo ale za do z drugiej sie nasililo,to miejsce jest obrzmiale,boli przy dotyku, piecze jak chodze czy siadam. Jest mocno czerwone. To jest na zewnatrz zaraz przy wejsciu do pochwy, w srodku jest ok. Czy to jest wlasnie grzybica???jak se pomoc??kupilam w aptece rozstwor do przemywania tych miejsc ale nic to nie daje...:( poradzcie.

Jeżeli nie ma twarogu to nie jest to grzybica. Mnie też boli, ale to przez długą abstynencję. 😭

Gość jajajajjajajajajas.
nie...wczesniej mialam lekkie uplawy,bialawe ale jednolite..teraz juz prawie wcale. Ale to strasznie boli, a ja mam stojaca prace i ledwo chodze....:( perwersja a ja zaluje ze sie wtedy kochalam...

Gość jajajajjajajajajas.
no wiec co to moze byc,czym to wyleczyc.Pomozcie,plisss