Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taka jedna mało sprytna

czy duzo dzis zjadłam?? tylko szczerze

Polecane posty

powiedzcie mi czy zjadłam dużo? śniadanie: 3 duze kromki chleba, całe. potem: kawałek karpia ciasto 2 kawałki 3bit 3\4 paczki wafli ryzowych 15 dag cukierków i chcialabym kolacje bo strasznie głodna jestem, ale chyba juz dzis za duzo zezarłam i zawsze rano jestem jakoś masakrycznie głodna, nie wiem czemu

Gość tojanarcyz
to oczwyiście jest jakiś żart?

Gość tojanarcyz
jesli nie, to kurwa ty sie nie odchudzasz :D ciasto w diecie? a w zyciu cukierki? 3/4 paczki wafli ryzwych?? ja jadam ok2 ,3 dziennie max :D baton? widac, ze nie masz pojecia o zdrowym zywieniu i chhyba juz zalozyłas jeden temat .. wtedy pisalas, ze jadlas jajoche z 5 jaj

przeciez nie pisze ze sie odchudzam, jem normalnie, tylko boje sie czy powinnam zmniejszyć ilosc pokarmów, zeby nie utyć

to chyba przez te tabletki antykoncepcyjne mam taki apetyt:O w dodatku żyję cały czas w biegu, nie mam czasu na ugotowanie czegokolwiek w miare normalnego:O

nie jesz duzo tylko same rubbishe!!! no a gdzie jakies warzywka chociaz... i jak tak wtrabilas na raz prawie cala pake wafli? hahahahaha ja jem wiecej ale bardziej normalne jedzonko:)

bo ja jestem przepadzista.. zjadam byle co bo nie chce mi sie gotować- bo jak zaczne gotować to nie moge sie doczekac az to juz bedzie i zjadam byle co i tym sie juz nażre:O

no to jablko se przekas w czasie gotowania albo jakis inny owoc-ja tak robie bo szkoda potem takie dobroci ugotowane swiezusie wyrzucac albo odgrzewac:)