Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alcia80

wiecznie krzywo wyregulowane brwi :/

Polecane posty

Gość alcia80

pytanie kieruję do kosmetyczek (mam nadzieję że tu takie są ) od 3 lat żadna z pań nie potrafi mi równo wyregulowac brwi, zawsze mi wychodzą 2 inne przez co wyglądam śmiesznie nie mam krzywej twarzy, nie wiem czemu tak się dzieje, może mi ktoś wytłumaczy?? jak patrzę na koleżanki to wszystkie które chodzą do kosmetyczek mają równo tylko ja wyglądam jakbym sobie sama regulowała a chodzę do lepszych salonów typu dermika, denique

Gość nie rozumiem jak można
z takim błachym problemem chodzić do kosmetyczki. Zresztą wogóle jestem przeciwna wizytom w takich miejscach. Przecież różnego rodzaju zabiegi można wykonać samemu w domu. Tal samo jak dziwią mnie osoby które zamiast same zrobić sobie manicure/pedicure chodzą z tym do salonu... Można się przecież czymś zarazić podczas tego typu zabiegów. Co do brwi-moja rada-zostaw je na razie, niech odrosną do swojej normalnej wersji. Wtedy usuniesz sobie sama pensetką te włoski które wychodzą poza linię, które ewidentnie są poza. Nie mas nic śmieszniejszego jak wyskubane prawie do zera brwi.

Gość anitkapppp
ja jak sama regulowalam to tez mialam krzywo zrobione, dlatego chodze do kosmetyczki i ona mi reguluje a place bardzo malo

Gość alcia80
chodzę do kosmetyczki bo sama zrobiłam sobie jeszcze gorzej, nie umiem tego robić to zlecam komuś bardziej kompetentnemu