Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apalikocx

Pomocy, co robić z dziewczyną

Polecane posty

Gość apalikocx

Krótkie wyjaśnienie sprawy, spotykam się z dziewczyną, nie jesteśmy razem, ale widać że chyba coś między nami może być, czy jak ona na spotkaniu pod każdym pretekstem szuka kontaktu fizycznego, łapie mnie za rękę, obejmuje nawet moje ramię, patrzy na mnie się i uśmiecha ale tak nieudawanie ( przynajmniej takie mam wrażenie ) to jest szansa że na mnie leci? Czy to tylko moje złudzenia? Ostatnimi czasy ja częściej do niej pisałem, nie chcę być nachalny i znów pisać ale mnie korci strasznie. Napisać do niej? A jeśli zobaczy że za bardzo mi zależy? Nie ucieknie?

Gość nicMiNiePomaga
zruchaj szmate póki chętna... ja nie potrzebnie czekalem i obecnie laska w ktorej jestem zakochany olewa mnie a jeszcze jakis czas temu zachowywala sie tak jak ta, która ty opisales wlasnie

Gość apalikocx
dokładnie, zachowuje się ok, śmiejemy się, szukamy kontaktu, a potem ni stąd ni zowąd 2 tygodnie mnie olewa i znów się zaczyna o co jej chodzi?

bieg 1 łapiesz ją w pół włączasz 2 lizanie trójka na kanapę i za ojczyznę

Gość lila878899898
korzystaj :classic_cool:

Gość hahaha tańcu tańcu o ironio
zal zal zal hahahahahaha nie kur nie leci na Cb -,- wez ogarnij czlowieku... a co moze dziewczyna ma pierwsza pisac -,- chyba skoo szuka tego kontaktu fizycznego to oczwiste ze leci nie?? -,-

Gość apalikocx
ale ja jej nie chce ruchać!!! zakochałem się:( chyba

a i nie czekaj z tym długo, bo 2 dni mogą spieprzyć sprawę, jak ona teraz chce i będzie czuć się zawiedzona, to po czasie stagnacji możesz sobie jedynie iść na ryby. dziewczyny są dziwne emocjonalne i nie zwracaj uwagi na to, co mówi, tylko co robi. jak cię dotyka to chce seksić

Gość apalikocx
oj kochać się z nią tak, ale w swoim czasie, nie chce jej wykorzystywać. Podoba mi się cholernie, ale czasem zachowuje się dziwnie, raz pokazuje że jej zależy, a raz że mnie całkowicie olewa, po co te gierki?

Gość kobietka:)
chce, no to działaj:) od tego jesteś facetem:) tylko na wczesnym etapie znajomości to Ty powinieneś inicjować spotkania - tym bardziej, jeżeli ona Ci pokazuje w inny sposób, że jest zainteresowana...

zależy, ale mi to wygląda na to że albo jej bardzo zależy na tobie i jest trochę rozczarowana, albo traktuje cię jako przejściowego frajera; zawsze mnie to fascynuje jak można być tak fałszywym jak nastoletnia dziewczyna ze mną nie tak pogrywały

Gość apalikocx
sam niewiem co o niej myśleć, fajnie nam razem np ostatnio, było super, to jest etap gdzie dopiero się poznajemy tak lepiej bo znamy się na cześć już z ponad rok. Ale na imprezach dotyka mnie, jest fajnie, śmieje się razem ze mną. Ale może mnie ma za dobrego kumpla nikogo więcej?

Gość ,,
Dam Ci rade. Do kobiety trzeba pisać pierwszy, przynajmniej na początku.