Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajnanastka17

skąd wiadomo czego tak naprawde chce od nas nowo poznany facet?

Polecane posty

jenny... Ewka... Koles mowi mi tak: wyslij mi jakies dirty fotki. Ja mowie zglupiales?? Albo dobra wysle ci ale ty pierwszy!? On mowi dobra... To lece do domu,wezme prysznic i dostaniesz. Wszystko sie dzieje na mojej przerwie w pracy... Za 20 min mam wiadomosc... Zlapalem cie i nastepna... Wieeelki kutas... Padlam...!!! Myslalam ze zartuje... Kilka soczystych smsow... Jak to by bylo razem... Nastepnego dnia wpada do mnie na przerwe i zanim wpada dostaje smsa z propozycja macanka... I czy mi pasuje... Mowie thats perfect!!! Po czym gadamy, zartujemy, cos tam na temat sseksu i pozycji na spidermena... Ja juz musze zaraz isc a tu nic... On widzi ze cos mam na mysli... Baka ze inspekcji nie ma gdzie zrobic... Mowie jest kibel... A on mi na to ze jestesmy tylko friends :O nosz kurwa ha ha ha

Gość ewkanapalona
Coralick szkoda, że jesteście tylko friends, bo historia skońzyłąby się ciekawiej ;-) takie życie, ja miałąm chłopaka jak miałam 18 lat i był milutki i w ogóle, kwiatki, miski, ładny, ale wytrzymałąm dwa miesiace, chyba się nie nadaje do tego. Teraz mi nadal głupio jak go widzę, choć nie był nic oprócz paru buziaków dzieciaków, ale mi głupio bo on nadal ma nadzieję, choc to było 4 lata temu. Wiesz, mężczyźni są różni, nie można oceniać po pozorach, ale powinnaś być ostrożna jeśli chcesz trwały związek, choć myślę, że to za wcześnie

on o seksie moze gadac wieki. Wszystko sie do tego sprowadza... Ale co mi po gadaniu???

Gość ewkanapalona
to powiedz mu żeby nie gadał tylko wziął się do rzeczy ;-)

Gość ewkanapalona
zrób żeby chciał, zeby nie mógl Ci odmówić ;-) fajne ciuszki, pewność siebie i zobaczysz co zrobi

fajne ciuszki byly, lacznie z podwiazkami.... Bylo bez ciuszkow... Ale on sie nie moze zdecydowac... :D moze jeszcze nie mial baby?? :D

Gość ewkanapalona
to Ty chcesz zepsuć takiego dobrego prawiczka? ;-) okrutna jesteś ;-)

Gość ewkanapalona
a czego jeszcze nie było? myślę, że potzrebujecie czegoś nowego, mocno erotycznego, magii, żeby on się nie wycofał...

no wiesz on ma juz swoje lata. Dobrze by go bylo rozprawiczyc :D nie wiem czego jeszcze nie bylo... Dotyku nie bylo poza kilkoma przytulankami na dzien dobry i pocalunku ale pocalunek nie wchodzi w gre na trzezwo... Nastepnym razem go upale ha ha ha

aha raz sobie masowalismy plecy, raz sobie grzal rece na moich udach, raz mi masowal kark i raz mi zagladal pod spodniczke w sklepie... No wiec dotyk tez odpada :(

Gość ewkanapalona
może powinniście pobyć sami w fajnym miejscu, taki klimat, np. fajna knajpa, nastrój, spojrzenie w oczy, trochę alkoholu... kurde nie wiem, nie znam się na tym, ale faceci to wzrokowcy więc zauważają jak atmosfera gęstnieje ;-)

coralick a moze on niechce z toba sie kochac bo sex moze zepsuc wasza przyjazn. a jemu zalezy na tobie jako przyjaciolce :-)

jest plan na to w przyszlosci :) usmialam sie jak mi napisal ze chce rollke ode mnie. Roll to bulka a ja w pracy robie bulki dla klientow :) tzn tez po ang zrobic laske gosciowi... Ja mowie ze moze w pubie jak bedziemy ale ze ja tylko popatrze bo friends jestesmy... On na to... Ok.. Bez dotykania rekami. Ja sie pytam co z ustami... A on mi mowi... Yeeeeess pleasssseee!! wiec ha ha ha... No co ja mam myslec :)

Gość ewkanapalona
jenny piękna idea, ale wiesz jacy są faceci...;-)

janne no byc moze tak jest. Ja sie z takim przypadkiem pierwszy raz spotykam!

wiem :-) ale to wywnioskowalam jak coralick opisala te sytuacje :-) kurde z chlopami nigdy nic nie wiadomo :-) dlatego ja sceptycznie jestem nastawiona do tdego gatunku. hehe

Gość ewkanapalona
niezdecydowani i zabij ich...;-)

Gość ewkanapalona
z chłopakami jest fajnie, póki same się nei angażujemy, ja tak mam i nie mam problemu, ale potem rzeczywicie zaczynają sie schody...

kiedys umowilismy sie ze jedzie ze mna na babskie zakupy i do studia piercingu bo se chcialam cos tam przebic... Lazilismy po miescie chyba z 6 godzin. Ludzie sie na nas gapili jak na nastolatkow... Wariowalismy jak dzieciaki... Brakuje mi tego w mezu!!! Byl kiedys taki sam jak N. A teraz osiadl na mieliznie i kipa :(

Gość ewkanapalona
Dziewczynki ja też idę spać, Coralick głowa do góry, będzie dobrze, słodkich snów ;-)

Gość ANIAAAAAASAAAAA
kazdy facet mysli tylko o sexe z poczatku,a potem tak sie juz przyzywyczaji ze da sie zaciagnac do slubu

Gość Pfff hhahahah
AUTORKO........ Po rade na kefeterie przychodzi... Ja gadam czasem o seksie z dziewczyną ale nie znaczy ze chce ja ruchać :) luzny temat.. jak kazdy.. kazdy facet inny i nie sluchaj bzdur ze wszyscy tacy sami.. moze sie okazac ze skreslisz kogos naprawde wartosciowego

Według mnie- chodzi mu tylko i jedno;) Musisz pamiętać o tym, że kiedy poznajemy nową osobę, to każdy chce pokazac się z jak najlepszej strony a kiedy to mija, to zacznie zachowywać sie przy Tobie tak, jak przy kolagach. Taka już kolej rzeczy i nic na to nie poradzisz. Weź pod uwagę również to, że jego zachowanie w towarzystwie znajomych mówi wiele o nim samym jako o osobie. Pierwsze wrażenie jest wazne ale nie najważniejsza a my kobiety, niestety mamy słabość do czułych słówek i mężczyzn, którzy traktują nas jak księżniczki. Jeśli facet jest kulturalny - to w każdej sytuacji, jeśli więc byłby rzeczywiście taki "miły, spokojny, grzeczny i kulturalny", to zachowywałby się tak zarówno przy Tobie jak i przy kumplach.

Gość XXXoperator
mysle ze chodzi mu o sex ze sam nie wie czego chce nie angazuj sie w to pozwol mu dac jeszcze kilka buziakow tylko bron boze nie dawaj mu okazji zeby zaciagnal cie do lozka ...

Chłopak zapewne zgrywa się przed kolegami, to nie wyklucza aby w przyszłości wyrósł na mądrego faceta i prawdziwego "Boga Seksu". :)