Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaga bbb

Czy można jakoś zmienic charakter? Nikt mnie nie lubi

Polecane posty

Gość gaga bbb

Jestem zlośliwa, przemądrzała , ludzie mnie lubią tylko na czatach, gg..przez internet. W realu jestem nudna, tak mi sie wydaje bo nie potrafie utrzymać zadnej znajomosci :O

Może nie tyle nudna co jak sama napisałaś przemądrzała i złośliwa a to niestety nie sa cechy mile widziane. Zawsze mozna się zmienić trzeba tylko dużo samodyscypliny i pracy nad sobą a takowa bywa niestety najcięższa. Bo o ile człowiek widzi wady w innych i łatwo je wytyka. o tyle cięzko jest się przyznac do własnej niedoskonalości.No ale życzę powodzenia na pewno warto.

Gość do gaga
Jesteś złośliwa i przemądrzała bo tymi cechami przykrywasz swoje kompleksy i niedowartościowanie. Nie zmienisz tego, bo najpierw musiałabyć uwierzyć w siebie. Pewnie wynika to częsciowo z twojej nieatrakcyjnosci fizycznej, dlatego wytwarzasz takim zachowaniem swego rodzaju skorupę ochronną.

Gość Spa__
tak jak ktoś wyżej napisał.Dam sobie głowę uciąć że jesteś brzydka i nieatrakcyjna.No i jesteś zakompleksiona.Stąd takie zachowanie.Ale sama sobie szkodzisz w ten sposób jeszcze bardziej.

Gość 434543
człowiek się zmienia co 7 lat...

Gość alcia80
a ty chyba pomyliłaś tematy...

Gość alcia80
mówie o autorce, to temat o zdrowiu i urodzie

Gość Do alci
przede wszystkim chyba chciałaś napisać, że autorka pomyliła forum tematyczne a nie tematy :-o No i informuję cię że nie pomyliła. Zanim napiszesz coś tak bzdurnego sprawdź co kyje się pod hasłem "zdrowie". Wpisz sobie w google :-o

Gość wannika1
ja tez tak mam jak autorka, ale jestem ladna i nie mam kompleksow, wiec raczej to nie prawda o tym byciu brz

Gość do wenniki
może tylko się tobie wydaje że jesteś ładna, a innym nie. To nie jest reguła, jednak bardzo wiele osób przyjmuje pozę wrednej, złośliwej itp. bo przykrywa w ten sposób swoje kompleksy wizualne i charakterologiczne. Poza tym to świedzi w podświadomości. Tobie może wydawać się że jesteś super fajna, a podświadomie jesteś niepewna siebie, nie podobasz się sobie etc.