Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nietoleruje hormonow

METODY NATURALNE

Polecane posty

Gość ja stosuje i stosowalam
dwojka dzieci planowana i wiem dokladnie kiedy poczete. Na razie chcemy sobie zrobic rpzerwe przed 3 dizeckiem i nadla sie obserwuje. dodam, ze cykle mam srednio regularne, ale przy owulacji zawsze czulam lekkie klucie. Dodam, ze odstawilam pigule bo mi rozwalala organizm, analizy krwi miaalm koszmarne i stwierdzilam, ze nawet jak zajede w ciaze to nic sie nie stanie: rezultat: 3 lata na nmp i w ciaze nie zaszlam. W momecie kidy padla decyzje: chcemy dziecko: zaszlam w ciaze w 1 cyklu. Przy drugim dziecku podobnie. przez pol roku od odstawienia od piersi 1 dziecka stosowalam nmp. Decyzja o drugim dziecku zaszlam w ciaze w 3 cyklu. Ja polecam, dobrze jest tylko miec lekarza ktory sie na tym zan i pomoze w razie by co.

Gość daaaaa
ja stosuje i stosowalam- dni plodne liczysz sobie na 6 dni przed owulacja i 3 dni po? uprawiasz w ogole seks w pierwszej fazie cyklu?

Gość niebywale_pokornie
Ja zaczęłam stosować 3 miesiące temu. Kupiliśmy z mężem specjalny komputerek do npru - cyclotest. Bardzo mi się to podoba. Poznaję swoje ciało i jestem wolna od hormonów. A seks bez prezerwatywy jest na prawdę dużo lepszy :)

Gość mam do was pytanie ...
owulacja jest w momencie spadku temp ? Jakie macie objawy w trakcie owu lub zaraz po niej ?

Gość guśka mamuśka
Ja stosowałam nmp od jakis 3 lat. Tabletki się u mnie nie sprawdziły. Teraz nawet nie mierze temperatury bo już dokładnie bez tego wiem kiedy jest owulacja. Oczywiście wpadek nie było. 2 razy zaszłam planowo w ciąże, udało się przy pierwszym cyklu. niestety pierwsza ciąża obumarła :-(