Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczuciowaaaaa

cyber sex a uczucia

Polecane posty

on sie tylko chce dobrze zabawić, pewnie jest po 40-stce ma gromadke dzieci o żonie nawet nie wspomnę:D:D a Ty mu tylko umilasz czas i łudzisz się ze moze coś czuje do Ciebie :D ale te baby sa naiwne:o

diabli do tego ma resztkę włosów na głowie i brzuszek piwny :classic_cool: i sciemnia że mieszka w Irlandii😭

Gość rowerowa w pracy
a pierścionek z brylantem bedzie ?:-p może być wirtualny:D Vii stanowczo za mało się bzykam :(

domyslam się :classic_cool: nie mam takich doświadczeń :D:D:D

Gość Najszybszy w mieście
widać większośc kobietek tutaj ma jakieś doświadczenia w tym temacie skoro tak ochoczo się wypowiadają:P

Nie no i ja musiałam tu przyjść:O Albo spotykasz się z facetem jak najszybciej, albo traktuj to jak zabawę. Coś "pomiędzy" nie istnieje. To jest taki sport uprawiany dla rozrywki, nie ma tu miejsca na górnolotne uczucia. Pewnie facet trzepie się tak 3 razy każdego wieczora i brak mu czasu na rozmowy z Tobą. Ogarnij się!!!

Najszybszy :classic_cool: ja jestem z tych co strzelą palcówkę i wyłączają gg :classic_cool:

Gość rowerowa w pracy
Diabli "ale te baby naiwne" prawda ?:D:D:classic_cool:

Gość rowerowa w pracy
ja rozmawiam przed :classic_cool: a później wyłączam tel :D :D

rowerka ustawiasz tel. na wibracje?:classic_cool:

Najgorsze jest to, że autorka nie czerpie z tego "seksu" przyjemności, ale jest dobrej myśli:D. Jak będzie się tak dalej poświęcała, to pewnie on zaproponuje jej w końcu małżeństwo korespondencyjne:classic_cool:

diabliczka78 a ja dawno nie cyberkowałam odkąd sie roztyłam nikt mnie nie chce nawert Ty Rowerowa skorzystaj z jakiegoś Photoshopa 😴

Gość rowerowa w pracy
bo mówiłam Ci Pezzdo żebyś tyle tej chałwy nie wpierrdalała:P:P ale i tak Ci koffam Tyyy moja suczko :D:-P Vii wibracje to mam na dzwięk jego głosu:D A czucie w nogach odzyskuje dopiero na drugi dzień :D:D

przed kamerką??:O to jak przy zapalonym swietle!!!😭 nie wypada :classic_cool:

rowerka jak juz słyszysz jego głos to ty kolezanko jestes na bardziej zaawansowanym poziomie 😴

v jak tak można palcówke i wyłączyć:P a uczucia faceta się nie liczą :P może on chciałby jeszcze porozmawiać przytulić;P

Gość ga a l anocfdim
Nie chce mi się wszystkiego czytać. Jeśli uprawiałem cyber to z uczuciem. Ja bardzo lubie sie przytulać całować. Marzy mi się zasypianie w objęciach. Marzy mi sie spijanie soczkow z cipki. Wszystkie jakoś były zadowolone i nie wierzyły że jestem prawiczkiem. Jedna nazywała mnie niecnotą. Ale robiłem to tylko z kobietami które mi sie podobały. I wszystkie były świadome ze tęsknie za pewną kobietą i to troche z nią się kocham.

Najszybszy w mieście v jak tak można palcówke i wyłączyć a uczucia faceta się nie liczą może on chciałby jeszcze porozmawiać przytulić;P brakuje mi w emotikonach :classic_cool:

dyyy w wirtualnym świecie nie przejdzie 😴 tu jest wszystko piękne i szczupłe :P

maupa z Ciebie jest:classic_cool: pozbawiałaś mnie złudzeń😭 teraz to sie zamkne w sobie:( i bedzie to Twoja wina:P:P

v dobra z tym przytulaniem przegiołem:P najlepiej odwrócić się plecami i spać:P bo rano do roboty:P

v dobra z tym przytulaniem przegiołem:P najlepiej odwrócić się plecami i spać:P bo rano do roboty:P

fubu zapytam niedyskretnie po tym igraszkach to ty w ogóle możesz teraz skonczyc w jakieś kobiecie?:classic_cool:

Gość ga a l anocfdim
ma ktos ochotę ze mną ?? bo jak nie to tu pisz