Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczuciowaaaaa

cyber sex a uczucia

Polecane posty

Gość zachipnotyzowanaOna
Dark zgadzam sie z Tobą żarty żartami ale coś w tym jest

Gość zachipnotyzowanaOna
a temat ...rzeka :D

ale w sumie rozumiem autorkę :P smoli jej tam na ekranie głodne kawałki a potem mówi : uuua aaa dochodze!!!😭 po czym :classic_cool: fajnie było czesc 🖐️ koorwa załamka 😭

Gość zachipnotyzowanaOna
Dark i już Cię koffam:D:D Dobrze mówisz:D Będę na Ciebie głosować :D

Gość ga a l ano cf di m
A ja wczoraj tu czytałem że chłopaka rzuciła żona bo misiował kwiatuszkował i zmiękczał. A tu misiu słyszę:) To w końcu jak to jest

Dokładnie R. temat rzeka. Gdybym teraz powiedziała, że wszystkich swoich wirtualnych rozmówców mam jednakowo w dupie i że zawsze kiedy wyłączam komputer to natychmiast o nich zapominam, to byłabym hipokrytką i obraziłabym ich pewnie tym stwierdzeniem. :)

Gość zachipnotyzowanaOna
a jeśli autorka jest spragniona takich słów to wszystko połyka wierzy jak on nakręca jej makaron na uszy i teskni nawet za tym szeregiem liter na gg trochę jej współczuje tej naiwności

Gość zachipnotyzowanaOna
dziekuje Dark za dyskrecie :( 😭 miałam być anonimowa:D:D

dark ale przeciez ja nie mówie aby wirtualnych rozmówców miec w doopie :P ale angazowac sie uczuciowo w taką znajomosc to dziecinada :P

OOOO Misiuniuniu dobry temacik. Infantylne slownictwo typu- zupeczka, dupeczka...powinno być karalne. A mężczyzn używających takich zdrobnień powinno się skazywać na prace w kamieniołomach :O NIENAWIDZĘ

Gość ga a l ano cf di m
a to kto napisał dark_ side Misiu, czy kochasz mnie dziś bardziej niż wczoraj? wam wolno a nam nie ??

wybacz, nie zrobiłam tego celowo. Już więcej się to nie powtórzy. Przepraszam:) Dobrze fał. Powiedz, czy wirtualnie można wzbudzić jakieś emocje w rozmówcy, jakiekolwiek?

Gość zachipnotyzowanaOna
ojej ,nic na to nie poradzę ze nie mogę jej się oprzeć :-p :D

Dobrze fał. Powiedz, czy wirtualnie można wzbudzić jakieś emocje w rozmówcy, jakiekolwiek? można :classic_cool: i to ogromne :P

o wiem jako zadośćuczynienie względem zachipnotyzowanejOnej powiem publicznie, że pisałam tu wcześniej na pomarańczowo(to dla tych którzy nie wiedzieli:D)

No to jak można jakiekolwiek fał, to można wszystkie. Kwestia zapotrzebowania emocjonalnego naszego, czy rozmówcy. Autorka chciała się zakochać, to się zakochała. :classic_cool:

Gość ga a l ano cf di m
Pierdolicie bez celu. Przeciez jest kupe takich malzenstw. Kwestia jaki kto jest. Dużo ludzi w necie zmienia sie w kozaków i bogaczy z kafe :P W życiu tez tak samo. Wczoraj wstawiałem tu linka do rozmow w toku gdzie goście pierdolili dziewczynom że np mieli dziadka który uratował dziecko w czasie wojny. Albo że są modelami itd... Kobiety na to leciały

mówimy o emocjach a miłosc to uczucie :P dark ;) moge pisaniem wywołac podniecenie, pozadanie złosc śmiech ale miłosc?:D:D ktoś tu mocno myli popjecia ;)

Gość zachipnotyzowanaOna
tera to już mi lżej:D Lepiej to zniosę :D 👄 ale w sumie czy na czarno czy w pom zdania nie zmienie po prostu tak bywa że czasem dajemy się omotać na szczęście w moim przypadku to już dawno przeszłość i tera do takich znajomości podchodzę z dużą rezerwą ,no prawie :-p ale szanować szanuje rozmówce :

Misiu nie przesadzaj dobrze? Jestem stara więc i na kity wybredna, nie łykam wszystkiego jak pelikan:P