Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bhurtykaaa

A znacie kogoś to udawał, że jest w ciąży?

Polecane posty

Gość bhurtykaaa

Przez równe 9 miesięcy? Tzn, robiła zakupy, itd a brzuch wypychała poduszką?

Gość nimmi
Beyonce podobno :D

Gość bhurtykaaa
Ale mi chodzi o osobę z otoczenia Waszego a nie pseudo gwiazdę ;)

Gość i sie wyda
jest mnóstwo takich kobiet, którym inne kobiety rodzą dzieci. można kupić sztuczny brzuch, żeby go nosić, są nawet różne rozmiary, większi i mniejsze. Wszystko po to aby rodzina, sąsiedzi myśleli że naprawdę jest się w ciąży, i nagle pojawia się maluszek. Ot ...i nikt nic nie wie, jak to było naprawdę!!

znajoma znajomej tak robiła, ale wydało sie w połowie "ciąży" :D

Gość vi--
Beyonce to nie jest pseudo gwaizda!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ja znam taka osobe
nie ciagnela tego przez 9 m-cy , ale ok. chyba 6. Dla mnie zenujace zachowanie . A ten chlopak myslal ,ze ona jest naprawde w ciazy :-0

Gość bhurtykaaa
Tzn, mi nie chodzi o kobiety które udają że są w ciąży bo mają zamiar po cichu adoptować dziecko Chodzi mi o kobiety które udają...No właśnie z niewiadomego powodu. Ja mam w rodzinie taką agentkę, cały dziecinny pokój umeblowany, wszystkim zdjęcia z usg pokazywała a okazało się, że nigdy w żadnej ciąży nie była a brzuch sobie z poduszki zrobiła, zdjęcia usg z jakiejś przechodni ukradła.

Gość ja znam taka osobe
zachowanie zenujace , bo chciala zeby ten chlopak tak myslal , oszukiwala go . Nie pisze tu o ,,surogatkach ,, bo to co innego . Tamta grala na uczuciach .

Gość ja znam taka osobe
w twoim przypadku pewnie dziewczyna chora z jakas obsesja . Tamta matce nie mowila tylko grala przed chlopakiem . Ogolnie osoba nie godna zaufania , socjopatka moim zdaniem , zdolna do wszystkiego :-0

Znałam. Babka udawała ciążę żeby facet się z nią ożenił. Nawet podrobiła zaświadczenie lekarskie. Ślub się odbyła sprawa wyszła na jaw i małżeństwo było unieważniane.

Gość mama maksiaa
ja znam kogos kto ukrywał 9 miesiacy ciaze, nawet 2 dni przed jej porodem bylismy na wakacjach razem:D

Gość Mamaoscara
U mnie w pracy jak koleżanka dowiedziała sie ze ja jestem w ciazy to jakieś dwa tygodnie pózniej ona powiedziała ze tez jest w ciazy a za jakiś czas udawała ze poronila i co najlepsze powtórzyła to jeszcze raz normalnie szok

Gość do MamaOscara
bywaja tacy ludzie , ktorzy wszystkiego zazdroszcza :-0 Moim zdaniem to nie jest normalne zachownie . A skad wiesz ,ze udawala ze poronila ?

Ja miałam koleżankę w Anglii co to twierdziła, że była w ciąży 13 razy. Z czego donosiła tylko raz...hmmm. Przez 10 miesięcy jak tam byłam, w "ciąży " była 2 x ;-) to chyba taki sposób zwrócenia na siebie uwagi i tyle

Gość Krynolina
Okłamała cię , że jest w ciąży? Pokazała test? Napisz do mnie. To ważne. krynolina5@wp.pl

Gość gość
tak znam.nawet jej matka o tym nie wiedziała.urodziła w domu i zabiła :(

Gość gość
kurcze zle odczytałam temat...pisałam ze znam ale ta dziewczyna w ciąży była tylko nikomu nie powiedziala