Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wesolawdowa

Seks z kilkoma facetami naraz

Polecane posty

Gość gość
Skad jestes?

Gość gość
Z okolic Radomia

Gość gość
Ja z wawy, chcesz mnie poznac?

Gość Tomasz.
Dnia 20.03.2012 o 14:53, Gość asdasdasdasdasdasd napisał:

A co ze Zbawieniem ? Przecież Bóg wszystko widzi!

A kto to stworzył.Pinokio?

Gość Malwina

Mam chłopaka i bardzo się kochamy on jako prawiczek zabrał mi cnotkę. Po roku tak dla checy  powiedziałam co ty myślisz o orgiach seksualnych z jedną  dziewczyną. Powiedział że chętnie bym wziął udział i po trzech miesiącach już mieliśmy orgię z chłopakiem i dwójką dużo starszych kolegów dość mocno zbudowano. Mój chlopak podczas mojego rżnięcia z drugim gdy mocno jęczałam miał samoistny wytrysk stojąc obok mnie i przytulając mnie do siebie. Po tej orgii nie mogę dojść do orgazmu ze swoim chłopakiem. Planujemy kolejne orgie ale z drugą parą wymianę. Chłopak mówi że gdy nie dojadę do orgazmu z kochankiem to z raz w miesiącu będziemy mieć orgie z tam tymi co mnie ostro zerżneli.

Gość Gosc 23

podobało ci się?

Gość gość

najfajniejszą orgietkę miałam na służbowym wyjeździe - jako szefowa musiałam dawać przykład i inicjować aktywny udział w zakresie zadań szkolenia. Centralnym tematem było że o sucesie zespołu decyduje wzajemne zaufanie członków zespołu. W tym sensie że każdy świadomie podejmuje się wykonania określonej części zadania, ma prawo odmówić jego wykonania, jak uważa że nie da rady. Jak się zobowiąże to wszyscy mają pewność że je zrobi - mieszanka kompetencji i odpowiedzialności, łącznie zaufania.

Trener wspomniał że jednym z treningowych elementów w tego typu szkoleniach na zachodzie są wspólne codzienne wyskokido sauny. Bez żadnych nakłaniań i codzienny postęp w pozbywaniu się ręczników. W pełni zgrany zespół ma do siebie zaufanie i wszyscy swobodnie czują się zupełnie nago - nioe wstydzą się, mają świadomość własnych niedoskonałości w czym najlepiej utwierdza ich widok niedoskonałości innych.

Hotel był luksusowy, żeby być do przodu zaproponowałam żebyśmy razem popołudnie rozpoczęli w spa. No i tak popracowaliśmy nad zaufaniem że po nagiej saunie do pokoju pod jakimś pretekstem przyszło do mnie kilka osób, faceci ale jeszcze jedna dziewczyna 10 lat ode mnie młodsza. Po wejściu do pokoju zaproponowała żeby zamiast włączać klimatyzację się rozebrać i nie czekając na odpowiedź to zrobiła. Zrzuciła ...enkę a pod spodem nic nie było. Reszta popatrzyła na mnie no to spokojnie zdjęłam t-shirt pokazując piersi. Ale to było mało - gesty - jak zaufanie to legginsy też. Panowie już też się rozbierali. Tamta od razu zaczęła pierwszemu robić loda. No i tak już poszło.

Gość Gość
22 godziny temu, Gość Malwina napisał:

Mam chłopaka i bardzo się kochamy on jako prawiczek zabrał mi cnotkę. Po roku tak dla checy  powiedziałam co ty myślisz o orgiach seksualnych z jedną  dziewczyną. Powiedział że chętnie bym wziął udział i po trzech miesiącach już mieliśmy orgię z chłopakiem i dwójką dużo starszych kolegów dość mocno zbudowano. Mój chlopak podczas mojego rżnięcia z drugim gdy mocno jęczałam miał samoistny wytrysk stojąc obok mnie i przytulając mnie do siebie. Po tej orgii nie mogę dojść do orgazmu ze swoim chłopakiem. Planujemy kolejne orgie ale z drugą parą wymianę. Chłopak mówi że gdy nie dojadę do orgazmu z kochankiem to z raz w miesiącu będziemy mieć orgie z tam tymi co mnie ostro zerżneli.

To jest dość ważne gdy jesteście do siebie pierwszymi w seksie. Jest podczas trójkąta czy wymiany bardziej podniecajaca i większa zazdrość. Wcale się nie dziwię że twój chłopak miał samoistny wytrysk podczas twojego ostrego rżnięcia. My gdy mieliśmy swój pierwszy trójkąt to jako pierwszy zaczynał mój chłopak by nie było falstartu po nim w mocno zalaną cipkę wszedł dość ostro kochanek. My 20 + kochanek 40 + bo ci dużo starsi są dużo lepsi od młodszych. Seks mieliśmy bez prezerwatywy bo to był wujek mojego chłopaka nie było ryzyka zarażenia. Po wujku kolejny raz kochałam się z chłopakiem bo gdy skończył mu już stał. Do drugiego wytrysku myślałam że nie dojdzie dopiero po pół godzinie wytrysną gdzie ja byłam już po kolejnym orgaźmie. Polecam kochanka czy kochanków lub parę dużo starszych.

Gość gość

Na pijanej imprezie byłam tak napalona na seks że zgodziłam się wyjść z kilkoma facetami. W pokoju zażyczyłam sobie chwili w łazience na szybką serię lewatywek wężem prysznicowym i napełnieniem cipki żelem oliwkowym. Potem oddałam się na wszelkie rodzaje seksu. Ciekawostka, zaczęli od dania mi jeszcze jednego drinka i zerżnięcia po kolei w dupsko. Dopiero potem lodziki i na wszystkie strony jednoczesnie.

Gość Bogna
55 minut temu, Gość gość napisał:

Na pijanej imprezie byłam tak napalona na seks że zgodziłam się wyjść z kilkoma facetami. W pokoju zażyczyłam sobie chwili w łazience na szybką serię lewatywek wężem prysznicowym i napełnieniem cipki żelem oliwkowym. Potem oddałam się na wszelkie rodzaje seksu. Ciekawostka, zaczęli od dania mi jeszcze jednego drinka i zerżnięcia po kolei w dupsko. Dopiero potem lodziki i na wszystkie strony jednoczesnie.

Mój pierwszy z kilkoma był na imprezie w domu u kolegi chłopaka. Gdy zaczynało być nudno kolega wyszedł z propozycją seksu z dwoma jeden po drugim i by było ciekawiej ciągnięgo losy. Ja wylosowała jeden bardzo fajny i miałam na niego ochotę od dawna a drugi taki średniej urody. Gdy się wszyscy rozebrali zobaczyłam u tego co był średniej urody bardzo dużego i wiedziałam że będę mocno zerżnięte a niedawno straciłam cnotkę z chłopakiem. Myślałam się wycofać ale spytałem chłopaka który będzie cały czas przy mnie i był. Z pierwszym nawet nie doszłam do orgazmu a bardzo mi się podobał. Z drugim miałam prawie odlot mega orgazm po wyjęciu miał mocno zakrwawionego czyli do końca mnie rozdziewiczył. Chłopak miał seks z koleżanką i kolegą w obie dziurki. Dziewczyna zasłabła gdy mieli wytrysk a ona juz byla po orgaźmie. Ale dość szybko doszła do siebie bo się okazało ze się odchudza. Kilku kolegów razem z moim miało później robiono loda z połykiem przez nią. 

Gość gość
Dnia 23.06.2019 o 23:21, Gość gość napisał:

Kiedyś po alkoholu miałam z czterema po kolei, był;oby ok gdyby nie bolała mnie potem...nie byli delikatni tylko...aż jęczałam, to był pierwszy i ostatni raz.