Gość może ja też się wypowiem Napisano Marzec 21, 2012 Czytam co piszecie i doła łapie. Jestem prawie 6 m-cy po poronieniu,od 3 się staramy,dni płodne podwójnie i nic z tego. Czekam na okres,mam nadzieję że się niedoczekam. Ten tydzień bedzie się wlókł strasznie:-( za 1razem udało się w 2cyklu,na 3dni przed terminem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pluszak1 0 Napisano Marzec 21, 2012 Dziewczynki moje Kochane ale musimy się zmobilizować i walczyć dalej musimy być silne i dzielić się swoimi doświadczeniami może to nam pomoże, ja też często mam doła popłacze sobie wtedy jest mi lżej i zbieram siły do walki, więc razem damy rade, przecież musi się udać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulinka-301256 Napisano Marzec 22, 2012 Cześć Dziewczynki ja dziś dostałam okresu więc od pojutrza biorę tabletki i szykuje się do inseminacji. Dobrze, ze to już niedługo ale nNajbardziej boje się rozczarowanie kolejnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pluszak1 0 Napisano Marzec 22, 2012 Paulinko a która to twoja inseminacja? Trzymam kciuki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość paulinka-301256 Napisano Marzec 22, 2012 pierwsza dopiero. odbędzie się gdzieś w pierwszych dniach kwietnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach