Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śliczna muszelka

Lubicie Oglądać Cejrowskiego ??

Polecane posty

Gość śliczna muszelka

Bo mój facet go nie cierpi, ja uważam że to bardzo inteligentny człowiek.

Gość ww33
nie, jest zagorzalym Katolem homofobem i ksenofobem, nienawidze wlasnie takich ludzi

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak bardzo lubie go ogladac, zwisa mi jakie ma poglady w zyciu prywatnym

Gość borba
A co jest w nim do oglądania ? słuchać lubie

Gość wwrrr
Wstretny jest.

Gość ww33
jak inteliogentny czlowiek moze wierzyc w wymysl ludzi p..n.e typu jezus bog,anioly skrzydlate, maryja dziewica , idiote ktory chodzil po wodzie na glebokosci kilku km,zmartwychstania itd.Ludzie ktorzy w to wierzą sa zaprzeczeniejm inteligencji

Gość sdfreer
On jest jak ci zagorzali muzulmanie, ktorzy uwazaja innych za niewiernych, tylko Cejrowski to taka ich Katolicka odmiana. Okropny czlowiek.

Gość 12 no właśnie
nie lubie go. Jest najlepszym kumplem Rydzyka:(

Gość wiosnę czuć w kościach jak nic
a ja lubię ciekawie jest popatrzeć i posłuchać,, kiedy ktoś ma wyraziste poglądy. Nawet jeśli ma inne niż ja :) Lubicie tylko tych, którzy się z Wami zgadzają, a reszta to głupki? Pamiętajcie:gówno jest pyszne, milion much nie może się mylić :p

Gość wwrrr
Stanowczo nie trafilas z tym 'zarcikiem' o muchach.

Gość Lunacja
Ja go bardzo lubię oglądać i słuchać, dopóki opowiada o swoich podróżach, bo jak schodzi na tematy światopoglądowe, to mi się włącza autocenzor i połowę tego co Cejrowski mówi - olewam. Ale generalnie to Cejrowski jest jednym z fajniejszych 'celebrytów' - jak miał audycję w Trójce to był to żelazny punkt sobotniego programu. Tanie loty: http://www.sky4fly.net/

Ja tam lubie oglądać reportaże z jego podróży. Zapewne nigdy nie będę miał okazji obejrzeć na własne oczy tych miejsc, w których on był, więc pozostaje mi oglądanie jego programów. Co do jego światopoglądu, to każdy ma prawo do własnego. Nie uważam, że ma racje we wszystkim co mówi, ale mnie to nie rusza. Jak gada o czymś niezwiązanym z podróżami to przełączam kanał ;)

Gość protestanci, protestują i już
nie lubie kaszubów.

Lubię oglądać, choć czasem nie podzielam jego poglądów. Lubie też jego książki tylko coś mało ich jest :o

uwielbiam Cejrowskiego i jego ,,Boso przez świat'' Książki też przeczytałam. Cejrowski co roku bywa na targach książek w Krakowie, można dostać autograf :P

Nie chcę autografu na starych książkach :p niech napisze nowe wtedy mooooże :p

Gość ehhhhhhhjkl
jeden z moich nielicznych idoli :P

Gość wc kwadrans
tak, tylko z tymi swoimi pogladami narzuca sie nawet wtedy, gdy opowiada o obcych kulturach, religiach itp. Na przyklad niedawno telewizja puszczala jeden z odcinkow cejrowskiego o Indiach, kiedy odwiedzal akurat kompleks swiatyn buddyjskich. I tam miedzy innymi opowiadal o bogach indyjskich w bardzo obelzywy i nieszanujacy tej religii sposob, wysmiewal ich, porownywal do szatana, poganskich bozkow, kpil z ludzi przychodzacych sie tam pomodlic i oddac czesc tym bogom. mimo ze ma takie poglady jakie ma, powinien jednak zachowac jakies pozory obiektywizmu w tych programach, Az dziwne, ze przez to nie wycofali jego programu z emisji

Cejrowski w ogóle ma szczęście że tubylcy nie znają polskiego bo już by nie raz dostał wpierdol za swoje komentarze :p

Gość ehhhhhhhjkl
ale po co ma szukac drugiej strony medalu i jeszcze o niej mowic? to czlowiek ktory nie boi sie tak jak wy publicznie wyrazac swoje zdanie i ma to gdzies, i pewnie nie słuchałas go do konca bo on jeszcze o zadnej kulturze nie wyraził sie zle w 100%, a jak wy innych ludzi krytykujecie tylko dlatego ze są inni niz wy to jest ok, ci ktorzy go nienawidzą to zwyczajni hipokryci

Gość wc kwadrans
zakladam, ze te programy sa tez w jakiejs mierze edukacyjne, a nie tylko rozrywkowe i majace na celu wypromowanie cejrowskiego, dlatego powinien pokazywac tez ta druga strone medalu

Gość ehhhhhhhjkl
zawsze tak robi jesli ta druga strona istnieje, nie robi nic na siłe, dlatego mnie się podoba to jak mowi a nie przekazuje suche fakty w taki sposob ze odechciewa sie słuchac, kiedys uczył mnie geograf w szkole turystycznej ktory z osobowosci byl podobny do cejrowskiego i myslisz ze miał jakichs wrogów? najbardziej lubiany nauczyciel w całej budzie