Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olgaa23

Jak spławić niechcianego adoratora nie obrażając go?

Polecane posty

Pewien gosc przyczepił się do mnie jak rzep do psiego ogona:( pracuje w administracji uniwersytetu i on tam przychodzi. Bylam miła, bo jestem miła dla wszytskich w pracy. Wie o której konczę pracę, wiec czeka na mnie zeby pogodać. Kurcze no jakim trzeba być debilem zeby nie rozumieć, że nie mam ochoty wchodzić z nim w bliższe relacje. Za każdym razem odmawiam np pójscia na kawę. Wczoraj chcial moj numer telefonu. Jak byscie tą sprawę załatwili? Mam 23 lata, w przyszlym roku kończę studia prawnicze, mam pracę,samochód, chcę ksztalcić się dalej. Facet jest kolo 30 stki, dopiero niedawno skonczył studia zaoczne, nie ma pracy(sam mowił ze od roku szuka)jeżdzi autobusem i korzysta z internetu z biblioteki. Poza tym nie jest w moim typie. Jak go splawić?

Kolejny nieudacznik zyciowy się odezwał. Po prostu nie jestem zainteresowana facetem, który ma 30 lat a nic w zyciu nie osiągnąl i nic nie wskazuje na to, aby to się zmieniło. Po cholere mam brać ochłapy. Facet nie ma pracy, utrzymuje go mama, 11 lat studiowal zaoczną administracje. Poza tym nie podoba mi się. Nie mam żadnego obowiązku wiązania się z nieudacznikiem, niech szuka podobnych sobie

Właśnie mam podobny problem, u mnie to jest prostsze- mam stałego partnera i nie mam ochoty na kawy z jakimiś innymi. Ale jak ten usłyszał, że nie jestem zamężna to stwierdził, że droga wolna. Obrączki może nie noszę, ale mieszkam z moim facetem i bardzo go szanuję, nie mam ochoty na umizgi tego namolnego. Nie chcę mu sprawić przykrości, bo wydaje się strasznie wrażliwy.

Gość olej gościa
pewnie chce się życiowo ustawić Twoim kosztem :P też bym na takiego nieudacznika nie spojrzała :O sama mam 24 lata, mieszkanie, pracę, niedługo samochód i nie mam zamiaru pozwolić, żeby jakiś niebieski ptak korzystał z moich zasobów nic nie wnosząc :O

Gość najlepsza jest szczerość
Powiedz mu zwyczajnie, najbardziej prosto jak się da - że chociaż miło Ci, że jest Tobą zainteresowany, to z Twojej strony nie "zaiskrzyło" i wiesz, że nic z tego nie będzie i dlatego życzysz sobie, żebyście ograniczyli kontakty.

Nie chodzi o to, jak kto z czego korzysta, tylko jak w miarę delikatnie i kulturalnie go spławić. Z innymi raczej nie miałam problemów- "nie jestem zainteresowana" lub "mam już kogoś" załatwiało sprawę. A ten jest jakiś taki przewrażliwiony i myśli, że jak nie mam ślubu to muszę być wolna.

"Jak spławić niechcianego adoratora nie obrażając go?" identycznie jak robia to mężczyzni - nie pisz - nie dzwon - jak zadzwoni badz miła i spławiaj - ignoruj, badz zajeta, udawaj ze nie masz czasu

ale przede wszystkim najwazniejsze i najbardziej istotne to: - jak zadzwoni badz miła i spławiaj - ignoruj, badz zajeta, udawaj ze nie masz czasu

Gość goingdownforher
powiedz swojemu moze - myslalas o tym ?

Gość a może najprościej będzie
jeśli nie dasz mu swojego numeru tylko poprosisz, żeby on dał ci swój numer z komentarzem, że jak będziesz miała wolną chwilę i chęć spotkania z nim, to sama zadzwonisz.. Po czym numer kasujesz, żeby cię nie korciło :)

sorry ale nigdy cie zaden chłopak nie spławił? badz nigdy w zyciu zaden ciebie nie spławił ze zadajesz głupie pytania? kobiety sa mistrzyniami w spławianiu mezczyzn i maja to opracowane do pewfekcji a ty jak widac mało miałas z nimi doczynienia bo sie nie obcykalas w tym.

ups błoąd sorry miało byc 'spławilas jakiesgos, badz jakis psławił ciebie?" jesli tak zrób identycznie, caly czas sie uczymy od siebie na zwajem

Nie lepiej powiedzieć wprost: nie jestem zainteresowana kawą ani dzisiaj, ani w przyszłości... ? Czasami najprostsze rozwiązania są najlepsze.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhh
kolejna pusta suka lecaca na $$$$

i pusta sobie pozostanie a ty autorko zrób jak pisze ta na górze

dziewczyny chetnie wam pomoge bo widze ze potrzebujecie pomocy bo to moze byc jakis psychopata a wiadomo psychopata psychopacie nie równy !!1

Gość UwazajNaMnieOn.
Ale wyrucham was odrazu

Gość UwazajNaMnieOn.
Ze mnie taki detektyw jak z koziej d.... ale ruchac mi sie chce puste idotki najszybciej sie rucha !!!

Gość do ukykuyl
Ty sobie możesz ją wyzywać i nią gardzić... ale pewnie jesteś z tych, co piszą potem "widziały gały co brały"... Tak to jest, a potem dzieci chodzą w adidasach przez całą zimę tak jak ja i ogólnie klepią biedę...

"Ze mnie taki detektyw jak z koziej d.... ale ruchac mi sie chce" zgadzam sie z tym "puste idotki najszybciej sie rucha !!!" nie prawda

"Kurcze no jakim trzeba być debilem zeby nie rozumieć, że nie mam ochoty wchodzić z nim w bliższe relacje. " no własnie...jakim?

Gość gwoli wyjasnienia...
popros jakiegos kolege, zeby cie ze dwa razy odebral z pracy i bedzie po ptokach. moze facio zalapie wtedy, ze nie on ci pisany, haha

o zgadzam sie z tym faceci sa jednak bardziej domyslni niz kobiety wiec podejrzewam ze od razu załapie

wystarczy ze zobaczy cie raz albo dwa razy z jakims innym i da ci juz spokoj

Gość gwoli wyjasnienia...
Yzma...ty zrobisz kariere jak Dyzma (sic!)

Gość ksymenaosinska
Powiedz, że jesteś zajęta, w sensie, że masz kogoś.