Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DupaBlada20

krępuje mnie minetka

Polecane posty

Gość DupaBlada20

mam 20 lat, miałam kilku partnerów ale nigdy nie pozwoliłam na zrobienie minetki. teraz mój chłopak nalega żebym się przełamała , ale nie potrafię... jak to zmienić?

wlasnie musisz sie przelamac najlepiej nie myslec o tym i poprostu zamknac oczy i pomyslec o roskoszy

Gość stokrotka9987
Mnie kiedyś sama myśl krępowała, ale jak mój chłopak zjechał niżej....mmmm...cudowne uczucie. Wiadomo, ze trzeba sie doklanie umyc w tych okolicach i ewentualnie przyciąć co nieco , zeby biedak sie nie wytraszył ;)

Gość stokrotka9987
a tak wgl to jak tylko musnął moje podbrzusze i powoli zjeżdzał niżej to juz mi sie same nogi rozłozyły :P

Gość DupaBlada20
golę się zawsze, ale krępuję sie, bo nie wiem czy dobrze tam "pachnę" czsem nawet po kąpaniu mam taki kwaśny smak w myszce, chora nie jestem bo badania robiłam. ale boję sie ze trafię akurat na ten moment kiedy jestem kwaśna :/

oj dziewczyny naprawde nie macie sie zego wstydzic czy przejmowac takimi rzeczami

Gość LadyNo One
haha, najwazniejsze sie sledziem nie traca:D

Mam wrażenie że mężczyźni mają inne powonienie i smak niż my :) Nic nie jest warte rezygnowania z takiej przyjemności ;) Przecież penis też ma swój zapach, sperma smak, a jednak robisz mu przyjemność :D Jeśli tak bardzo Cię to krępuje możesz przed tygrysowaniem użyć chusteczek nawilżonych przeznaczonych do higieny intymnej, z reguły mają bardzo przyjemny zapach :) Będziesz wiedziałą, że wszystko jest ok jak następnym razem Twój partner będzie miał ochotę na minetkę :) To 100% dowód na to, że wszystko jest w porządku i nie masz się czym przejmować. Przyjemnych orgazmów hihi.

Gość DupaBlada20
chyba jednak się skusze :) bo faktycznie, jak ja robię mu dobrze, to też czuję jego smak i zapach... więc chyba się przełamię wreszcie :) to dziś będzie wieczór wrażeń :) jutro napiszę jak było:) DZIEKI:)

Gość powiem tak, że
wystarczy jak się wykąpiesz i nasmarujesz jakimś balsamem do kąpieli, co do smaku to nie przejmuj się tylko daj swojemu chłopakowi, wasze intymne soki zawierają feromony które na nas facetów działają pobudzająco, może się wam wydawać dziewczyny inaczej ale uwierzcie że ten smak i zapach jest swietny

Gość 123a123
Nie rób nic, co nie sprawia przyjemności. Zacznij od zmiany chłopaka. Więcej o związkach męsko-damskich, uczuciach i seksie - w sondażach na http://www.podane.pl/uczucia.php

123a123 co Ty w ogóle za bzdurne rady dajesz skąd ma wiedzieć czy sprawi jej to przyjemność czy nie skoro obawiała się do tej pory? zmień faceta? bo chce jej dać przyjemność? hahaha

moze mam cos z wechem ale przy patelni z zadnej dziury mi jeszcze nie walilo.... nawet jak laski puszczaly soki :D

Gość Beatka Cipka
Ja uwielbiam minetki

Gość może by tak ...
Ja przepadam lizanko ci..ki i jak dopadam nie kończy się to tak szybko.Lubię raz po raz doprowadzać od orgazmu.Mój rekord to zakończonych pozytywnie :) pięć raz po raz.

Gość gość
Wszystko na temat minety znajdziesz na MINETY.PL - po wejściu na stronkę klikasz jedną z reklam i masz dostęp do całego serwisu za free

Gość zzzzzzzzzazzzu
kwaśna jesteś w pewnych okresach cyklu. Na pewno po jajeczkowaniu tak jest ale tak dokładnie to nie wiem kiedy jeszcze

Gość gość
U każdej zdrowej kobiety soczki są lekko kwaśne, a to z tego powodu bo sama pochwa ma odczyn kwaśny, aby nie rozwijały się w niej bakterie.

Gość nneeeuc
obiecałem juz dziewczynie ze zrobie jej na nastepnym spotkaniu minetkę ale ciężko mi się odważyć, nigdy nie robilem tego.. nie moge teraz odpuscic, ciekawe jak smakuje c**ka