Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość usta pameli

zapach z ust

Polecane posty

Gość usta pameli

Moja tesciowa w miare spoko babka ale nie potrafie z nia rozmawiac bo strasznie i to bardzo strasznie smierdzi jej z ust.Nie moge patrzec jak caluje i piesci mojego 10 miesiecznego synka.Gdy wracamy od niej malego od razu przebeiram i myje buzie.Przebieram poniewaz jej ubrania smierdza stara szafa i ciagle jest obwieszona swoimi kotami ( ma ich 5).Zapomnialam jeszcze dodac ze ona caluje sie z tymi kotami a potem mojego Olka caluje.Nie zwroce jej uwagi bo mi glupio.Ostatnio maz zauwazyl ze myje malego zawsze po powrocie od tesciowej,tlumacze sie ze dotykal koty i pcha paluszki do buzi.Nie chce by bylo mu smutno ze tak drazni mnie jego mama.

Gość tez mloda mama
Wiesz no głupio nie głupio, ale ja też bym sobie nie życzyła, żeby ktoś najpierw całował koty, a później moje dziecko. Moja teściowa całowała mojego synka po papierosach. W usta oczywiście. Ohyda. Też miało być mi głupio?

nie chce cie tu w zadnym razie oceniac ani krytykowac - ale w sprawie wlasnego dziecka sie odezwac boisz ??? powiedz delikatnie ze calowanie kotow i dzieci nie jest higieniczne i ze sobie nie zyczysz tego. wolisz zeby ci sie dziecko pochorowalo czy tylko zeby tesciowa walnela ewentualnego focha. albo wez jej tik taki podsun :D