Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michitka

Duża różnica wieku-same problemy?

Polecane posty

Gość Michitka

Witajcie, jestem ze starszym mężczyzną, jakie doświadczenia posiadacie z takiego związku?

Hej, jestem z facetem starszym ode mnie o 22 lata. Miły, kulturalny, ma własny biznes. Dba o swoje dzieci, planuje na kilka miesięcy do przodu. Niby ideał, a jednak coś nie tak. :(

Gość ewkanapalona
ja żadnych, ale myślę, że to się nei sprawdza na dłuższą metę ;-)

Gość Loara25
mój mąż jest straszy ode mnie o 7 lat i jest super... jestemsy ze sobą praiwe 6 lat tyle że to typ domatora a ja imprezowiczki i tutaj bylo widac roznice wieku i pewnie bedzie ja jeszcze bardziej widac za 10 lat:P

moim zdaniem roznica wieku partnerow 7 lat to max wszystko powyzej na dluzsza mete jest skazane na rozpad lub zycie we dwoje bez radosci

Między nami jest 12 lat różnicy, jest w miare ok, ale odczuwamy często tą różnice.

Jestem z facetem starszym o 12 lat. Wszystko fajnie tylko on ma pewien bagaż doświadczeń (nieudane małżeństwo, rozwód, syna) i strasznie boi się ponownego zaangażowania, czasami mi się wydaje, że traktuje mnie jak dziecko, ale tak naprawdę to podobny problem mogłabym mieć z rówieśnikiem. AAAAA i na mój płaszczyk mówi jesionka co mi przypomina, że dzieli nas te ponad 10 lat:)

Gość Loara25
chju-w sumie cos w tym jest moja koleznaka miala faceta o 13 lat starszego i po 5 latach sie rozpadlo tyle ze on pil sporo,ona twierdzi ze kocha ale nie bedzie z alkoholikiem

Gość Loara25
ja bym sie bala zwiazac z rozwodnikiem i jeszcze jak ma dzieci... zawsze cos go laczy z byla zona.....

Mój na szczęście nie miał żony ani dzieci:) Lubi poimprezować, normalny facet. Na szczęście nie mówi jesionka;p ale ma też takie zwroty dziwne czasem.

A przyjaciółki mężczyzna starszy od niej o 17 lat, miał żone, ma 3 dzieci i też układa im się dobrze. Dzieci jeszcze małe, dobrze się z nią dogaduje. Nie maja wiekszych problemów z różnica wieku

Gość chrzonstka
wg mnie max. roznica wieku zeby zwiazek sie udal to 10lat. ewentulanie moze sie udac jezeli jedna ze stron jest ''nienormalna''- zbyt dojrzala na swoj wiek lub za ''infantylna'' czyli np. 35latek o mentalnosci 25latka.

Jeżeli chodzi o jego byłą to ona ma swoje życie nową rodzinę, więc tego się akurat nie obawiam. Wiem jak to może z boku wyglądać dla większości kobiet (często to słyszę od moich koleżanek:)) Jak go poznałam byłam przekonana, że ma góra 34 lata. Nie pytałam o wiek on tez nie mówił i tak naprawdę jak się zakochałam dowiedziałam się że ma 40, ale nie miało i nadal nie ma dla mnie to żadnego znaczenia

Moja mama była przez 15 lat w związku z partnerem 20 lat starszym. Po tych 15 latach różnica była zbyt odczuwalna

Gość chrzonstka
Mariika- to u was genetyczne chyba -starsi faceci

Chyba nie. Dziadek mąż babci starszy od niej o 2 lata, mój ojciec starszy od mojej mamy różnież o 2 lata.

Gość marcin0020
zorganizowana ogólnopolska kampania uwolnij namiętność i pożądanie. Na Polski rynek wszedł suplement - Tribestan, dzięki któremu namiętność i pożądanie znów może zagościć w każdym związku

Gość wendęta nadęta
Zdechł taki ciekawy topik ;-)

Gość gość
Używajcie polskich znaków. Jest różnica czy komuś zrobisz ŁASKĘ czy LASKE." - prof. Bralczyk

Gość CzarnaKwakwa
Mój facet jest ode mnie starszy o 23 lata. Długo w łóżku może, umie słuchać, pomaga mi w domu, zawsze służy radą, a ma spore doświadczenie. Znakomity kierowca, dobry człowiek, uczciwy mąż. Przystojny jak na 50-latka, młódki za nim wodza oczyma - CZEGO JESZCZE CHCIEĆ???? że być może za 30 lat umrze? Młodsi umierają i zostawiają młode wdówki - to o co karman?

Gość KaśkazB
Mój pradziadek miał żonę o 20 lat młodszą, a dziadek o 15. Dawniej najpierw chłop miał mieć dom, fach w ręku a potem miał się o żonę starać, a nie jakiś młokos ze sterczącym czymś spod gaci....

Gość gość
Same problemy maja gowniarze, to proste.

Gość Calicze
A mój dziadek jest xiędzem! :-D :-P

Gość Tola23 i pół
Mam takiego sąsiada, siwy, ma miły głos. Starszy od mojego taty. Chętnie bym go zg****ila, ale nie wiem jak zacząć...

Gość TolekBanan
Uuuu...to w tym wieku ma się erekcję nie tylko rano? :-D