Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najwczesnienjsze objawy

Najwczesniejsze objawy ciazy, jeszcze przed terminem @

Polecane posty

Mialyscie jakies? Czy na tydzien przed planowanym terminem mozna juz mowic o objawach, mozna zrobic test? Podzielcie sie doswiadczeniami :)

My zaczęliśmy się starać o dziecko i udało nam się za pierwszym razem - wiedziałam, że się udało jeszcze zanim dostałam @ , bo miałam taki dziwny smak w ustach, którego nie dało się w żaden sposób zlikwidować, później ten objaw przeszedł , no i @ się nie pojawiła :)

taki test nie jest wiarygodny, mnie testy wyszły dopiero po terminie okresu. A z objawów to 2/3 przed zaczęły mnie boleć piersi.

Ja mam bole w podbrzuszu takie jak na okres, trwaja juz tydzien od owulacji, zastanawiam sie, czy to moze byc TO. We wczesniejszych ciazach mialam takie bole przed spodziewana miesiaczka, ktora nie przychodzila, teraz jednak do miesiaczki jeszcze tydzien.

Gość podnoszse.....
Ktos sie wypowie jeszcze?

Gość juz wkrótce mama
ja byłam bardzo słaba. odkurzanie czy jakieś inne czynności były nie lada wyzwaniem. poza tym objawy typowe jak przed okresem czyli ból w podbrzuszu i bolące piersi. test zrobiłam po 3 dniach od spodziewanej miesiączki