Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Woytek:D

Szukasz rady zapytaj mnie :P

Polecane posty

Nudzi mi sie Zalozylem ten temat szukajac troche ulgi w czasie nudy :] a moze tez komus przysluze sie pomocna rada Odpowiadam na kazde pytanie wiec bez krepacji kazdy moze smialo pisac

Gość agneska maneska
czy latwo poderwac zonatego zaraz po slubie?

Gość Jasnowłosa Venus
co myślisz o zachowaniu faceta, który najpierw jest miły a potem staje się oschły a nawet nieprzyjemny? zaznaczam że nie jesteśmy razem ale mamy się ku sobie

Gość Jasnowłosa Venus
co myślisz o zachowaniu faceta który najpierw jest miły a potem staje się nieprzyjemny i oschły?

Gość Jasnowłosa Venus
32 lata - coś już wiesz o życiu. mam nadzieję, że mi pomożesz rozwikłać moją zagadkę

Jasnowłosa Venus mysle ze musi miec ku temu powod moze czasem jest zdenerwowany i z tego tytulu zachowuje sie inaczej moze jakies ma problemy na glowie o ktorych nie wiesz a moze nie jest Ciebie pewien do konca i sam nie wie jak ma sie zachowywac

Gość agneska maneska
a moje pytanie? odpowiedz

agneska maneska wiesz uznalem ze odpowiedz nie ma sensu ale skoro naciskasz to powiem tak : wswzystko zalezy od faceta

Laguna Beach kobieta powinna uwodzic i kokietowac ale w tych czasach panie juz zadko potrafia to robic dozylismy czasów kiedy babki sa strasznie bezpruderyjne i nie trzeba sie o nie ambitnie starac i wlasnie dlatego jest jak jest ......

Gość ja pani wasza
kobieta powinna uwodzic i kokietowac ale jak ? jak ty chcialbys byc podrywany ?

Laguna Beach bzykac to moga pszczoly na polu a facet moze uprawiac sex niezaleznie od pogody

Gość Jasnowłosa Venus
jak myślisz, czy powinnam zapytać wprost o co chodzi? problemy może ma, ale czy wypada zapytać o sprawy osobiste tzn. dotyczące nas? czy to nie będzie narzucanie się?

Gość mimimi:D
Czy faceci wolą inteligentne kobiety o przeciętnym wyglądzie, czy tępe, ale zajebiście ładne?

bo jak jest troche chłodniej w pokoju, to mojemu facetowi opada wacek i zwala na to, ze jest zimno:-P a mi sie to wydaje raczej dziwne

ja pani wasza jak chcialbym byc podrywany .... hymmmmmmmm spojrzeniem, gestami, niby przypadkowym dotykiem, drobnymi aluzjami w czasie rozmowy

mimimi:D nie ma co sciemniac ogolnie faceci wola ladne kobiety ale nie to ladne co ladne tylko to co sie komu podoba no i rzecz jasna zalezy czy mówimy tu o facetach czy o chlopcach

Gość that's not funny
Jeśli facet, który ma dziewczynę, caluje inną dziewczynę, to co wtedy? Nie kocha tej, z którą jest?

Gość ja pani wasza
a jesli facet 30 letni mowi ze mial okazje do zdrady ale bal sie bo nie wiedzial jak tamta kobieta zareaguje ,to mowi prawde twierdzac ze do niczego nie doszlo czy to tylko taka sciema ? jak myslisz chodzi mi konkretnie o to czy jesli facet ma okazje potrafi mimo to zrezygnowac ?

Jasnowłosa Venus jezeli ten zwiazek trwa juz jakis sensowny wymiar czasu to tak uwazam ze powinnas zapytac wogole ja uwazam ze trzeba ze soba rozmawiac o zwiazku inaczej jest zycie w niewiadomej i domyslanie sie

ja pani wasza zdecydowanie tak :]:] Nie traktujmy kazdego faceta jako maszyny do sexu i niewyzytego zwierza Sa mezczyzni ktorzy maja uczucia

Gość Jasnowłosa Venus
ja także uważam, że trzeba rozmawiać.. ale faceci mają z tym problem, nie lubią się zwierzać ze swoich problemów. i co wtedy robić?

Gość ja pani wasza
a co myslec o pewnym typku ktorego poznalam pare lat temu ,byla to krotkia ale owocna znajomosc (chyba wiesz co mam na mysli) po paru spotkaniach nasz kontak sie urwal typek mnie olewal unikal a teraz po dlugim czasie zaczal sie do mnie usmiechac obraca sie za mna , wchodzi na moje konto ciagle przeglada zdjecia jednak nie pisze nie wysyla wiadomosci to o co mu chodzi?czy czeka na moj krok jak to mam rozumiec oswiec mnie ?