szklana 0 Napisano Marzec 20, 2012 Hej, chodzi o to że ide niedługo do ginekologa no i ogolnie na dole jestem ogolona i nawet jakbym chciała to do terminu wizyty juz nie zdarze zapuścić a tam gdzie mozna robic np wzorki mam wlosy i jak myslicie całkowicie sie ogolic czy jak ? bo nie wiem jak na to patrza ginekolodzy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asuhwcb Napisano Marzec 20, 2012 ja sie gole calkowicie i nic mi moj gin na to nigdy nie powiedzial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kakakab xgtdy Napisano Marzec 20, 2012 ginekolodzy z reguły nie popierają takiego "golenia" na łyso ponieważ włosy łonowe działają jak włosy w nosie :) mają za zadanie chronić przed infekcjami. Mój np nic nie mówi ale są tacy co potrafią ochrzanic. Ja zazwyczaj zostawiam sobie kilka mm włoski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ochrzanic za brak wlosow? Napisano Marzec 20, 2012 wiesz ja od malenkosci uzywam takiego cywilizacyjnego 'wynalazku' ktory chroni wejscie do pochwy. nazywa sie to popularnie MAJTKAMI gdy ich nie bylo wlosy faktycznie stanowily jakas tam bariere dla insektow, robali, itp. a poza tym zadnemu facetowi nie pokazalabym sie nigdy nieogolona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pisalam przed toba Napisano Marzec 21, 2012 calkowicie sie z toba zgadzam ja pisze tylko co mowia niektorzy zacofani ginekolodzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość viii Napisano Marzec 21, 2012 Ja zostawiam tylko paseczek nagórze a dół golę na zero, żadnen ginekolog, a byłam już u kilku, tego w żaden sposób nie komentował. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach