Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viola555205

suknia ślubna prosze o opinie

Polecane posty

Gość ecewee
widzialam duzo brzydsze, ale ta mi sie nie podoba

Gość dfgrehye
przenies temat na slubny, tam dziewczyny Ci doradza, jak dla mnie nie...jak duza dziewczynka z balu przebierancow.

Gość xczcxxzc
nigdy bym sie w czyms takim nie pokazala, nawet jako modelka bym tego nie zalozyla...ale masz gust ...z kosmosu

Gość syrenka ariel
Nie podoba mi sie. wg mnie jest taka "sztywna" nie wiem jak inaczej to określić

Gość ozszsjaka
nie, znieksztalca figure,

Gość viola555205
wesele mam duże, sala zamkowa, więc i suknia ma być w stylu princeski, jestem szczupła więc o dodanie kg sie nie boje

Gość dfgrehye
sluchaj, to ze masz takie czy siakie wesele, nie oznacza ze masz zalozyc taka suknie, ale zaraz poszukam czegos ladniejszego w stylu, ktorego szukach.

Gość ozszsjaka
modelka ma duzy biust i tak ja ta suknia rozpycha, masywna gora sie wydaje, ale suknia w sumie ladna , inna, ale na szczupla osobe wlasnie

Gość viola555205
ok najlepiej poznań :) szukam princeski

Gość ggggtttyyye
wspaniała. A podkreśli tylko już szerokie ramiona.Przy normalnej sylwetce będzie ok

Gość viola555205
ozszsjaka chociaż ktoś miły

Gość viola555205
ggggtttyyye fajnie dzięki :)

Gość izabe.,.,.
nie przesadzajcie, jej slub i jej sie ma podobac, jedna suknie wyglada zawsze inaczej na poszczegolnych osobach, zreszta nie jest zla, widzialam o wiele gorsze, a ta ma cos w sobie, i juz skoro sie podoba autorce, to nic wam do tego

Gość viola555205
izabe.,.,. dziękuję, tylko zastanawiam się czy lepiej by nie było bez tej wstawki na karku.... może to być pewien dyskomfort

Gość izabe.,.,.
do niej po prostu pasuje inny typ sylwetki, z mniejszym biustem, wgl ta modelka jest dziwna, a tak sie przygladam sukni i jest bardzo ladna

Gość kalennka
izabe nie bądź śmieszna, autork sama prosi o opinie, w koncu po to ten topic załozyła, więc kazdy tutaj wyraza swoje zdanie. jak dla mnie suknia jest brzydka i tyle...

Gość viola555205
dokładnie tak samo mi moja koleżanka powiedziała ze cos z ta modelka jest nie tak, choć dziewczyna sliczna, po prostu zle sie ustawila

Gość izabe.,.,.
wiesz co, ja mialam gorset niby bez ramiaczek, ale wlasnie mam spory biust i dla pewnosci mialam taka koroneczke na szyi, zeby mi sie gorset nie zsunal ale jesli ty np masz mniejszy biust niz ta modelka, to bez problemu mozesz nie miec takiego "zabezpieczenia" w postaci tego czegos, , i wlasnie nie bedzie tego efektu szerokih ramion

Gość eretryy
modelka jest brzydka, spalona na solarium grube rece, cyce na wierzchu, mysle ze na ladniejszej i delikatniejszej kobiecie ta suknia by byla OK

Gość viola555205
eh to ta moja bardziej mi sie podoba

Gość izabe.,.,.
fioletowy widelec ta suknia jest koszmarna z twojego linku, widzialam cos podobnego na zywo na weselu tak znieksztalca sylwetke ze szok, obniza i przedluza talie, skraca dol, maskaryczna moda z rodem z lat 80tych zreszta fatalnie to wyglada ,

Gość figa00
na przedstawienie o kopciuszku czy kims podobnym by sie nadala ;) ale na ślub to mnie osobiście jakos nie pasuje , poza tym nie podoba mi się ten pasek na szyji. dziekuje za uwage ;)

Gość viola555205
czyli moge uznać że ta suknia się wielu dziewczyną podoba? :P tylko ciekawe ile kosztuje jak 2000zł to ok.....

Gość viola555205
dziękuję za wypowiedzi.... :) hehehehe moje wesele ma być jak z bajki o kopciuszku więc jest ok :)