Prezes Wertyp 0 Napisano Marzec 20, 2012 zeby troche ostudzic obronczynie arabow itp. poniezej typowa napasc arabow na kobiete: http://www.youtube.com/watch?v=v0RJYZ0_q8g&feature=related to francja, normalne zdarzenie, widocznie uznali ze kobieta ich sprowokowala... a dalej: Od 50 do nawet 80 proc. osadzonych we francuskich więzieniach to muzułmanie, którzy stanowią zaledwie 8 proc. społeczeństwa Francji. A wywiad alarmuje, że więzienia mogą stać się wylęgarnią islamskich radykałów W Wielkiej Brytanii odsetek muzułmańskich więźniów wynosi 11 proc. podczas gdy społeczność muzułmańska stanowi ok. 3 proc. ogółu. W Holandii - 20 proc. przy ogólnym odsetku 5,5 proc. ludności. W Belgii Marokańczycy i Turcy stanowią 16 proc. więźniów, a mniejszości z których się wywodzą to ok. 2 proc. społeczeństwa. z innego forum: Wielka Brytania: Ludność: 61 mln (muzułmanie 3% - 1,8 mln; pozostali 59,2 mln) Więźniowie: 80,5 tys. (2003; źródło) (muzułmanie 11 % - 8,9 tys.; pozostali 71,6 tys.) Procent osadzonych muzułmanów: 8,9 tys./1,8 mln = 0,0049 = 0,49 %. (1 osadzony na 204 ogółu muzułmanów) Procent osadzonych niemuzułmanów: 71,6 tys./59,2 mln = 0,0012 = 0,12 % (1 osadzony na 833 ogółu niemuzułmanów) Zatem muzułmanie lądują we W. Brytanii za kratkami 833/204 = 4,1 razy częściej niż wszyscy inni razem wzięci. Też "ładnie". Holandia: Ludność: 16,3 mln (muzułmanie 5,5% - 0,9 mln; pozostali 15,4 mln) Więźniowie: 18,3 tys (muzułmanie 20% - 3,7 tys.; pozostali 14,6 tys.) Procent osadzonych muzułmanów: 3,7 tys./0,9 mln = 0,0041 = 0,41 %. (1 osadzony na 244 ogółu muzułmanów) Procent osadzonych niemuzułmanów: 14,6 tys./15,4 mln = 0,0009 = 0,09 % (1 osadzony na 1111 ogółu niemuzułmanów) Zatem muzułmanie lądują w Holandii za kratkami 1111/244 = 4,6 razy częściej niż wszyscy inni razem wzięci. Jeszcze "lepiej" niż w Wielkiej Brytanii. Belgia: Ludność: 10,5 mln (muzułmanie 2% - 0,2 mln; pozostali 10,3 mln) Więźniowie: 9,2 tys. (muzułmanie 16% - 1,5 tys.; pozostali 7,7 tys.) Procent osadzonych muzułmanów: 1,5 tys./0,2 mln = 0,0075 = 0,75 % (1 osadzony na 133 ogółu muzułmanów) Procent osadzonych niemuzułmanów: 7,7 tys./10,3 mln = 0,0007 = 0,07% ( 1 osadzony na 1428 ogółu niemuzułmanów) Zatem muzułmanie lądują w Belgii za kratkami 1428/133 = 10,7 razy częściej niż wszyscy inni razem wzięci. Prawie tak "dobrze" jak we Francji. jakie wnioski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aszalajga Napisano Marzec 20, 2012 Prezes Wertyp "jakie wnioski?" Muzulmanie czesciej popelniaja przestepstwa? :D Wszystko ok tylko....po cholere te setki topikow o arabach, muzulmanach itd. Zmieni to cos? Zamierzasz podjac jakies dzialania czy tylko tak sobie poszczekac na forum? Sensu tych topikow nie widze. Wylac nienawisc mozna w koncu na jednym bo co zakladac setki? Bicie piany malych szczekaczy i tyle. PS: Nie, moj facet nie jest muzulmaninem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Marzec 20, 2012 szokujacy dla mnie te nagranie... oni to sie wogole nie licza z tym, czy to mezczyzna czy kobieta. jeszcze ja skopali lezaca na chodniku. masakra jakas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asdsdsk Napisano Marzec 20, 2012 Wniosek taki, wyrtep, ze jestes skonczony debil, niedouczony janusz. Muzulmanin to nie Ara, a Arab nie musi byc muzulmaninem. Katol to tylko Polak tak? I wszyscy Polace to katole? (jedna rodzina LOL) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta podwójna 0 Napisano Marzec 20, 2012 @asd no i? co w związku z tym? 99% Arabów to muzułmanie, tyle, że wielu ściemnia swoim pannom, żeby zaliczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Marzec 20, 2012 uwazam ze jak znajde cos ciekawego to warto to opublikowac. a jak jeszcze jakas lewaczka czy polska ciapka sie obruszy to juz jest super ;) jestem anonimowy wiec moge sobie pozwolic na wyzwiska. normalnie staram sie nie uzywac slow kurwa itp. w sumie to jest nawet kulturalny ;) czasami mam wrazenie ze to wynika z moich frustracji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Marzec 20, 2012 aszalajga - dobry wniosek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Marzec 20, 2012 z tego co mi wiadomo to czesto deklaruja sie jako ateisci... ale chyba pozniej i tak sie nawroca. to tez zagrywka w celu zwiekszenia szansy na podryw. bo jednak edukacja polek postepuje. tzn wiedza ze Islam zezwala im na bicie kobiet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Marzec 20, 2012 Nox Czarownica - w krajach Islamu takie jak ty zle koncza. ciesz sie ze mieszkasz w Polsce. haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ipad3D Napisano Marzec 20, 2012 Wertyp jestes nienormalny masz taka obsesje na punkcie arabow i ciapatych i ch wie kogo jeszcze ze jestem na 100% pewna ze to ty jestes mariolka spod ilawy i 5000000000tysiacami innych pomaranczowych nickow ktore zasmiecaja to forum i pierdola o jednym i tym samym. Wez sie w garsc znajdz sobie druga prace jak masz czasu za duzo i przestan przesiadywac na babskim forum wyglaszajac swoje teorie kiszonej kapusty. jestes zalosny i zycze ci aby kazda baba ktora sie z toba kiedykolwiek umowi odkryla twoja psychiczna pasje i przeczytala twoje posty na kafeterii. gwarantuje ci ze zgnijesz sam na starosc. ZAL MI CIEBIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ipad3D Napisano Marzec 20, 2012 tak, bo oboje sledzicie swoje posty o golfach3 i jak to nazwales "bialych nizin". ROZDWOJENIE JAZNI? A MOZE ROZTROJENIE? bo widze ze wertyp na tym foprum mariolek spod ilawy tylko przybywa, jestes naprawde jebnie**. no nic tlyko powspolczuc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prezes Wertyp 0 Napisano Marzec 20, 2012 do 2pracy? myslisz ze mi sie chce :) a w ogole to nie znajde, chyba ze gowno. na razie 1 starczy. co do zety ja juz pisalem napisz do admina ja mamwszystkie ip z krakowa nie podruzje miedzy kontynentami ;) pierdol sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Marzec 21, 2012 a co to sa biale niziny ? hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Marzec 21, 2012 chlopie, ale mnie to jebie kogo ty bys wolal, jestes glupi jak but i do tego mega sfrustrowany, to po pierwsze.. po drugie chory psychicznie. wyglad juz zostawmy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Marzec 21, 2012 to jest stare zdjecie jak juz, jeszcze nawet swojego faceta nie znalam. zdaje sie z 2006 roku haha. nosze pierscionek zareczynowy - taki na jakiego cie nie bedzie nigdy stac..:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poranny kac 0 Napisano Marzec 21, 2012 Skoro w Polsce ani w europie nich ich nie chce to jadą do krajów trzeciego świata, bo wolą być z arabem niż same... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Marzec 21, 2012 no chyba raczej, mam nawet blond wlosy na niej,nie sadzisz ze zmieniac je z czarnego na blond co tydzien? na zdjeciu jestem o 6 lat mlodsza niz obecnie! wiec dzieki za komplement, ze sie wcale nie zmieniam (?) hahaha. poza tym wiem dobrze ze to taki flircik ze mna zeta, prawda skarbeczku? ..no juz nie oszukuj ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Marzec 21, 2012 poranny kac --> no wlasnie dziwne, bo mam bialego faceta, brytyjczyka, a zeta wymysla pierdoly bo sie zakochal we mnie a ja go odrzucilam, w sumie teraz troszke mi glupio :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poranny kac 0 Napisano Marzec 21, 2012 Zdesperowana Domowa Żona. Pamiętam jak miałaś w stopce swoje fotki, wcale młodo nie wyglądasz, a co do pierścionka to chyba tylko tym pozostało Ci się chwalić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Marzec 21, 2012 hmm.. jeszcze sie nie pochwalilam ani razu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Marzec 21, 2012 i tak, ja juz slyszalam tutaj ze wygladam na 45 lat.. no rzeczywiscie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poranny kac 0 Napisano Marzec 21, 2012 "nosze pierscionek zareczynowy - taki na jakiego cie nie bedzie nigdy stac.." to według Ciebie nie jest chwalenie się? A co do arabów to nie mówiłem konkretnie o Tobie. Brytyjczycy są przynajmniej normalni. Ale nie zazdroszczę Ci że musisz mieszkać w Wielkiej Brytanii... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Marzec 21, 2012 jak bym nie chciala mieszkac w uk to bym nie mieszkala w uk. proste. pochwalila bym sie jakbym pokazala, moze kiedys pokaze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poranny kac 0 Napisano Marzec 21, 2012 mieszkasz w Anglii bo w Polsce nie miałąś pracy, wątpie abyś tam pojechała z milości do anglii bo ten szary i nudny kraj przyciąga tylko zarobkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Marzec 21, 2012 mialam prace i to calkiem niezla (biurowa). ale zarobki byly do dupy, jak to w polsce. zreszta.. do uk wyjechalam 8 lat temu, zaraz po studiach. udajesz ze cos o mnie wiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Marzec 21, 2012 wiesz czemu ludzie przyjezdzaja do uk? nie z milosci do tego kraju i ja tez nie przyjechalam do uk bo mi sie tu podoba pogoda, jakbym miala jechac gdzies gdzie jest pieknie i slonce swieci to bym wybrala hiszpanie czy poludnie wloch.. ludzie przyjezdzaja do uk bo tu sa ludzkie warunki, dobre zarobki, bo mozna cos osiagnac bez wypruwania sobie zyl. bo nawet jak ci sie noga podwinie to ci panstwo zapewni opieke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Marzec 21, 2012 *powinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poranny kac 0 Napisano Marzec 21, 2012 mialam prace i to calkiem niezla (biurowa). ale zarobki byly do d**y. Skoro zarobki były do dupy to i cała praca. Mieszkałem kiedyś w anglii, dużo zarabiałem( informatyk) ale po co komu kasa skoro życie w anglii jest do dupy. Zycie jak za komuny, nie można sobie wybudować domu, nawet nie można wybudować przybudówki bez zgody sąsiadów. Wszystko szare i zagrzybione, nie mówiąc o beznadziejnej pogodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Marzec 21, 2012 nie musze sobie budowac domu bo juz go ktos wybudowal :) jakby malo pustych domow stalo... dobre... praca byla bardzo fajna, ambitna, ale malo platna, to sie akurat moze wykluczac wzajemnie, szczegolnie jezeli mowimy o polsce. grzyba tez nie mam, to tylko standard wiekszosci wynajmowanych domow. ale tez nie wszystkich. potwierdzam - jest szaro, brakuje mi tych pstrokatych kolorow na blokach tak jak w polsce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poranny kac 0 Napisano Marzec 21, 2012 Z anglikami nie da się o niczym porozmawiać bo nie mają pojęcia o świecie( dużo osób nie umie pisać, a mniemanie mają o sobie że ho ho) Żyją tylko od weekendu do weekendu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach