Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

muzułmanie w statystykach kryminalnych - szokujące dane!

Polecane posty

Zdesperowana Domowa Żona też pewnie takich masz. Ale skoro lubisz przebywać wśród idiotów to proszę bardzo...

Rozumiem że pochodzisz z biednej rodziny i to że masz kasę w zupełności Ci wystarcza ale, uwierz mi że kasa Ci się znudzi i wtedy przebywanie w anglii nie będzie miało sensu. Co 3 osoba w anglii jest analfabetą więc wątpię abyś takich nie spotkała, nie mówiąc już o umiejętności liczenia...

no moj facet nie nalezy do analfabetow, pisac umie bezblednie, nawet mi eseje sprawdzal (moze jakis wyjatek haha) :D kasa sie liczy ale nie tylko, mi sie na serio w uk podoba bardziej niz w polsce, zawsze mi sie tu bardziej podobalo niz w polsce, a do hiszpanii to sobie na wakacje pojade, nie mozna miec wszystkiego. zasymilowalam sie.

Gość ipad3D
SZOK JAK TO CZYTAM... Ludzie opanujcie sie! Tak was polska zaorala psychicznie ze musicie jezdzic po ludziach ktorych nawet nie znacie w realu? To jakas masakra... przesiaduje na forach zagranicznych i wchodzi tam czasem plebs ale jeszcze nigdy nie widzialam zeby ludzie sie tak nagminnie tyrali, ponizali i wyzywali.. CZY WY JESTESCIE NORMALNI? puknac sie w glowe czuby

Gość ipad3D
poranny kac...odbijasz sobie jakies zale ze swojego zycia tutaj? Radze spojrzec w lusterko i zastanowic sie jakby patrzeli na ciebie twoi wspolpracownicy szef lub rodzina gdyby wiedzieli co wwpisujesz po internecie..nie wstyd ci? Czy az tak zazdroscisz zdesperowanej zonie? Przeciez to postac wirtualna..kobieta ktorej nigdy w zyciu nie spotkalas i zapewne nie spotkasz..rownie dobrze moglabys wyzywac tu "RICZA" z mody na sukces i jezdzic po nim od gory do dolu ten sam efekt haha.

Nie rozumiem, co kogo obchodzi, ze np. Zonie Zdesperowanej podoba sie w UK? Kazdy mieszka tam gdzie chce. To, ze tobie sie tam nie podoba, to nie znaczy, ze Zona ma od razu sie spakowac i wrocic do Polski... Ona ma juz w UK rodzine i serio takie glupie gadki w stylu ze w UK jest syf a w domach grzyb, swiadcza tylko o waszej zazdrosci i dziecinadzie. I co to w ogole za stereotypy, ze Anglicy zyja od weekendu do weekendu albo ze sa analfabetami? Moze macie wlasnie takie towarzystwo i zatem bazujecie swoje opinie na tymze, ale nie kazdy taki jest. Sa i ludzie porzadni i ciezko pracujacy oraz wyksztalceni. Moze Anglia jest brzydsza od Polski ( wizualnie ), chodzi mi o to, ze wedlug mnie krajobrazy no i oczywiscie pogoda sa lepsze w Polsce. Ale za to w UK ma sie latwiejsze zycie. Jak rozmawiam z kolezankami w Polsce, to mowia, ze ciezko im jest, ze zyja od pierwszego do pierwszego, a jak chca sobie kupic bluzke czy jakis drozszy kosmetyk, to musza wybierac, na zasadzie albo to, albo tamto, bo pieniedzy nie starczy... I to sa moje kolezanki ze studiow, z Warszawy, ktore maja dobra prace, ale co z tego, skoro po oplaceniu czynszu i rachunkow niewiele im zostaje na zycie. Taka jest prawda niestety, a wy Polacy, powinniscie porzucic te brzydka maniere zazdrosci i zawisci jak sie komus powodzi i samemu postarac sie zmienic, a nie tak tylko krytykujecie i marudzicie.

Gość oooooooolllllaa
Zarabiaj z WAZZUB !WAZZUB - to nowo powstający portal, w którego projekt zainwestowano już ok. 2 mln $. Chcesz zarabiać duże pieniądze co miesiąc? Cała praca polega na tym, aby promować nowy portal WAZZUB poprzez zapraszanie chętnych za pomocą swojego indywidualnego linka, który otrzymujemy po rejestracji.Rejestracja i członkostwo w WAZZUB są NA ZAWSZE DARMOWE (BEZ ŻADNYCH OPŁAT), BEZ ŻADNEGO ŚCIĄGANIA PLIKÓW, BEZ KLIKANIA W LINKI REKLAM, BEZ DODATKOWEJ PRACY. Aby stworzyć swoją grupę zaproszonych masz czas do 09.04.2012r. Żeby zarabiać, wystarczy się zarejestrować i zacząć rekrutować poleconych. Firma WAZZUB przeznaczy 50% swoich dochodów na wypłaty dla swoich członków. Nic nie trzeba inwestować, wystarczy się zarejestrować i zacząć zapraszać następne osoby.Od 9 Kwietnia 2012r. wyszukiwarka będzie już działać i wszyscy chętni, którzy zarejestrują się teraz - zaczną otrzymywać pieniądze.MASZ 20 dni na zbudowanie Twojej Grupy Poleconych!!! wejdz na stronę signup.wazzub.info/?lrRef=7ff3c503

Zona, a faktycznie, nawet nie zauwazylam :) Trzeba jednak przyznac, ze JEJ cytaty byly najlepsze :)

Gość eee tam........
Zdesperowana Domowa Żona "i tak, ja juz slyszalam tutaj ze wygladam na 45 lat.. no rzeczywiscie" Naprawde wygladasz na kobiete w wieku lat ok 40. Nie wiem dlaczego nie wierzysz. Masz dosc zniszczona twarz jak na swoj wiek i calkiem zadbana jak na 40. CZyli komplement.

Gość SamurajKafeterii
jeżeli te wszystkie teorie o NWO, czy Iluminatach, są prawdziwe, to muzułmani zostaną skasowaniu, pierwszy krok to ograniczenie zasiłków, co teraz się dzieje. We wszystkich tych krajach, jadą i się mnożą, bo jest dobry socjal, rzadko kiedy pracują. W Anglii w ostatnim czasie bardzo zaostrzyło się prawo, co do przyznawania zasiłków i jest większa kontrola, czy poszły tam gdzie trzeba. Problem z arabami jest taki, że się rozlali na cały świat i mnożą się na potęgę. U nas jest ich niewielu, bo socjal jest w Polsce słaby. Pierwszy krok ma być ograniczony socjal, drugi zmodyfikowane jedzenie wywolujące bezplodność :D pewnie to bajki, ale ciekawe. Z Chińczykami było prościej, bo kiedy stanowili 1/3 liczebności całego świata, to wystarczyło u nich wprowadzić wysokie podatki na każde kolejne dziecko, więc pary chińskie miały jedno dziecko. Tylko, że Chińczycy nie emigrowali... siedzieli we własnym kraju, więc łatwo było zrobić z nimi porządek.

Gość merylkaaa
Oj, boli ktoras z was prawda, oj boli :) hahahahaha Dzieki za dobry nastroj :D