Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odmiesiiaca

OD MIESIĄCA JEM ZDROWO ALE DZIS NA KOLACJE

Polecane posty

Gość odmiesiiaca

zjadłam talerz barszczu białego z dwiema kromakamki ciemnego chleba, co o tym sądzicie??? sporo ma kalorii?? ja uwielbiam barszcz biały, żurek, kocham!

Gość ryzarz
bedziesz znowu grubym wielorybem ty niepohamowana kurwo

Gość pociesz sie
samo zdrowie :)

Gość odmiesiiaca
żaluje, ale od miesiąca nie jadłam nic słodkiego, zadnego fast fooda, tylko 2 razy smazone- rybe kiedys i mielonego, nie jem ziemniaków, makaronów, nie słodze, jem tylko gotowane mieso z surówką.. zupe to tylko zurek, barszcz biały, czerwony bez dodatków, pije wode niegazowaneą , nie pije gazowanego, mleko 0.5 % tłuszczu tylko, ciemne pieczywo.. dzis po prostu milalam ochote starszna na ten zurek, brzuch mnie az boli, tak sobie pojadłam:(

Gość Ciasny Wiesiek
Też lubię żurek.

Gość odmiesiiaca
żurek to kocham, taki kwaskowaty, no po prostu nie mialam pomyslu na koalcje i ugotowałam sobie zurek bez zadnych dodatków. i zjadłam, aż mi się uzy trzęsły, to moj ost posiłek- kolacja.. czuje ze długo będę syta, ale obawiam się o jego kaloryczność

nie przesadzaj, przeciez nie zjadłaś tłustej pizzy ani kebaba ani tabliczki czekoaldy, tylko normalmny obiad

ja tez od miesiaca trzymam diete, ale teraz mam doła i zjadłam przed chwila 4 krówki :O

Gość odmiesiiaca
Dziś wieczór czeka mnie jeszcze opiekany świniak z kaszą ponadto tort.Dlatego pytam czy to co zjadłam dotychczas miało tych kalorii sporo.No wiecie.Trzeba liczyć te kalorie tak?

Gość odmiesiiaca
to była kolacja, na obiad najczesciej jem zupe plus owoc lub gotowane mięso i surówkę.. albo jakis ryż z jabłkami... albo rybe z surówką..

podszywie- wysil się. ja nie miałam jakiegoś kryzysu, raz zjadłam żelkę jedną, ale jedna miala 70 kcal i kiedyś z 3 draże.

ide zaraz pocwiczyc , moze na jakis dłuzszy spacer a jutri siłownia !