Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aggie:)

kto pogada?

Polecane posty

Praca :( a raczej sytuacja w pracy, która czeka mnie od września :(

Gość ryzarz
no i co to kogo obchodzi bezrobocie wita mobbing elo

Gość Hm,mmmmmmmmm....
Czy tęskniłabyś za mną,gdybym wyszedł i nie wrócił? Gdybyś nie mogła mnie znaleźć wśród innych ludzi? Wśród twarzy, wśród dłoni ,wśród osób. Jak szybko byś zapomniała jaki mam kolor oczu. Jaki mam odcień włosów.Jak szybko bije mi serce. Gdybyś miała mnie nie zobaczyć ,co zrobiłabyś w przed dzień? Co byś mi powiedziała kiedy bym zakładał kurtkę. Byś pocałowała w usta mnie z nadzieją ,że wrócę? Przecież zawsze wracam,nawet z najdalszych podróży Ale ta niespodziewanie mogłaby się przedłużyć, Mogłaby ,przecież nie chciałbym,my nie mamy wpływu na życie, Życie na nas ma wpływ.Zostawiłbym niedopitą zieloną herbate Zimnego tosta,zimne serce w którym czuje się straty. Kilka płyt z rapem,na których zostawiłem siebie. Jak by został po mnie tylko zapach perfum w łazience.

Rozwiń temat trochę ;) Obecnie pracujesz, czy zaczynasz dopiero od września pracę? Co w niej takiego strasznego, że zdołowana jestes?

Pracuję, ale chodzi o to, że od września będę miała mało godzin. Uczę w szkole. A od dzisiaj (dosłownie) szukam nowej pracy:O

Z jakiego powodu mają Ci obciąć godziny pracy?, czy dostałaś jakiś aneks do umowy czy tak ci po prostu oznajmił pracodawca? Tak czy inaczej bądź dobrej myśli, może takie jest Twoje przeznaczenie, byś olała ta prace, bo teraz znajdziesz lepszą :)