Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰  
Go艣膰 riguerhtuer

jakie jest najlepsze konto bankowe ?

Polecane posty

Go艣膰 taki g艂upi 偶art :)
najlepsze konto ( nie tylko dla studenta) to podobno takie z sze艣cioma zerami :):):)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 najlepsza88
Co macie na my艣li m贸wi膮c najlepsze? Ja mam optymalne dla mnie rozwi膮zanie, bo mam konto za zero w PKO BP i nie p艂ac臋 ZA NIC!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lalaaaaa
Ja mam mBank... i ten bank polecam... 0z艂 za prowadzenie... 0 za przelewy... 0z艂 za kart臋 je艣li dokona si臋 p艂atno艣ci w miesi膮cu na conajmniej 100z艂 (bez tego op艂ata 2z艂)... dodatkowo teraz jest promocja dla nowych klient贸w... na otwarcie 60z艂 jednorazowo... dodatkowo zwrot 2z艂 za ka偶d膮 p艂atno艣膰 kart膮 debetow膮 maksymalnie 30z艂 w miesi膮cu (przez rok)... wi臋cej informacji i regulamin tej promocji na stronie http://m_finanse.systempartnerski.pl/mbank/ekonto.html

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ile myslisz?
najlepsza88 Co macie na my艣li m贸wi膮c najlepsze? Ja mam optymalne dla mnie rozwi膮zanie, bo mam konto za zero w PKO BP i nie p艂ac臋 ZA NIC!!! co ty pierdolisz pustostanie. konto za zero jest jak ma si臋 sta艂y wp艂yw na konto a nie ka偶dy ma. tu pytaj膮 r贸偶ni ludzie, z prac膮 ael i bez, studenci i bezrobotni wi臋c dla nich PKO jest jedn膮 z ostatnich pozycji w rankingu. mia艂em kiedy艣 to uciek艂am tak 藕dzierali. jak masz wp艂yw to si臋 ciesz ale nie ka偶dy ma t臋pa cipo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 meduza5656
Jest sporo ciekawych kont. Dla mnie istotne by艂o to czy mam blisko oddzia艂, bankomaty. Na osiedlu mam Getin Bank, Millenium i Kredyt Bank. Getin dla nowych klient贸w ma upominki, albo pieni膮dze na start. Id臋 jutro dopyta膰 si臋 dok艂adnie o warunki promocji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asia1234asia
Najlepsze konto to takie, kt贸re co艣 daje dodatkowo. Za艂o偶y艂am sobie konto Getin Up i mam kart臋 dla kierowc贸w na ta艅sze paliwo. mBank ma dobre konto internetowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kruszynka_8_1_1
Zastanawiam si臋 nad mBankiem, Millenium i Getin. My艣licie 偶e w dobie internetu warto wybra膰 bank, kt贸ry daje mo偶liwo艣膰 kontaktu osobistego z bankiem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla studenta dobre b臋dzie konto w Skok Wo艂omin. Polecam, bo sama mam tam konto i lokat臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 honorrata
Bardzo 艂atwe w obs艂udze jest konto w mBanku, ale faktycznie Getin ma do艣膰 ciekaw膮 ofert臋, je艣li chodzi o promocje dla nowych klient贸w, no fajna prosta grafika konta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja za艂o偶y艂em niedawno konto Getin Up z promocj膮 paliwow膮 dzieki kt贸rej benzyn臋 kupuje po 3,95 z艂 - 30 litr贸w miesi臋cznie w tej cenie. Daje mi to par臋 groszy oszcz臋dno艣ci. Samo konto jest bardzo fajne i nowoczesne, do tego darmowe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 romeke
Te偶 jestem zdania 偶e Getin up to zdecydowanie czo艂贸wka jesli chodzi o konta. Dobr膮 ofert臋 ma te偶 mbank i alior ale getin przyci膮gn膮艂 mnie bardzo fajn膮 promocj膮 dla kierowc贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nowipka88
Trzeba korzysta膰 z promocji p贸ki s膮. Dobrze by by艂o znale藕膰 konto kt贸re daje jakie艣 bonusy typu korzystne oprocentowanie na kontach oszcz臋dno艣ciowych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w Getin up mozna utworzyc kilka subkont z oprocentowaniem nieco ponad 3%, to fajna opcja je偶eli ktos odk艂ada na okre艣lony cel. Dodatkowo jest te偶 oprocentowana skarbonka na kt贸rej mozna odk艂ada膰 reszt臋 z zakup贸w itp

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mam darmowe konto bankowe w mBanku i nic za nie nie p艂ac臋. Dodatkowo mo偶na znale藕膰 promocj臋 z darmowymi gad偶etami tutaj: http://Konto.KEPO.PL/prezenty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 studentkazpoznania
Mam konto w http://skok.wolomin.pl/ z tym偶e jest to konto oszcz臋dno艣ciowe, czyli mam oprocentowanie. Rocznie do 5%. Jesli chodzi o op艂aty to takich nie ma. Za darmo s膮 wp艂aty i wyp艂aty. Za prowadzenie rachunku te偶 nic si臋 nie p艂aci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
korzystam z BZ WBK bo tam maj膮 te偶 walutowe, a walut臋 wymieniam na www.amronet.pl, bo latem latam za granic臋, a zim膮 na narty, wi臋c wymieniam online.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 irinna
Zadowolona jestem z konta w getin ze skarbonk膮 bo mam konto osobiste i oszcz臋dno艣ciowe w jednym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja juz od wielu lat korzystam z Eurobanku, przypadkiem wysz艂o ale jestem zadowolona. Oczywiscie darmowe konto, przelewy, karta, wyplaty wszedzie do tego konto oszczednosciowe z wyzszym oprocentowniem, autoryzacje przelew贸w przez token - czyli p贸ki co nie z艂amane zabezpieczenie- oparte na algorytmie. Najwazniejsze dla mnie - karta platnicza bez nazwiska - od r臋ki wydawana za darmo w oddziale. Czyli jak zgubie to mam za 5 minut now膮. Maj膮 fajnego managera finansowego online - czyli przyporz膮dkowuje obroty odpowiednim kategoriom i moge sobie kontrolowac co i na co idzie. Minus - kiedys w niemczech mi ta karta bez nazwiska nie zadzia艂a艂a an stacji, ale tylko raz, w bankomatach dzia艂a艂a i nawet nienajgorsze warunki przewalutowania by艂y. Teraz widzia艂am reklame ze sie stan konta pokazuje na ekranie telefonu.. ale nie wiem czy tak膮 aplikacje chce miec, to jednak kazdy moze podejrze膰 a po co los kusic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam konto direct w ing od kilku dobrych lat i do tej pory odpuka膰 zero problem贸w. Tak偶e mog臋 poleci膰 z czystym sumieniem tan bank. Lubie mie膰 dost臋p do konta awaryjnie takze w oddzia艂ach. A ing ma ich troch臋 w przeciwie艅stwie do np. alior sync. Co te偶 nie jest dla mnie bez znaczenia. Zreszt膮 same zobaczcie: http://bankowe-konto.net/jakie-konto-bankowe-wybrac/ Dlaczego to konto jest godne polecenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja ostatnio zdecydowa艂am si臋 na Getin Up z ofert膮 dla student贸w, p艂ac膮 za 5 z egzamin贸w. Warunki do spe艂nienia zar贸wno je偶eli chodzi o promocj臋 jak i o darmowe konto.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marekr_ogacki
Sk艂ada si臋 tak, 偶e dobrze jest por贸wna膰 r贸偶ne konta. Specjalnie na 2014 rok powsta艂a nowa por贸wnywarka finansowa mianowicie www.porownanie.net i tam s膮 wszystkie narz臋dzia darmowe ca艂kowicie. Pami臋tajcie www.porownanie.net Por贸wnywarka Kont

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kontownik3
Obecnie istnieje wiele bank贸w, ale najlepszy jest chyba mBank. Nie do艣膰, 偶e mo偶na za艂o偶y膰 konto na odbierzkonto.pl to jeszcze dostaniesz pendrive za darmo o pojemno艣ci 16GB lub 8GB.

Udost臋pnij ten post

ja mam akurat z ipko.. :) mi臋sieczine p艂acze 5 z艂 za utrzymanie konta:) .....

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋

Posiadasz w艂asne konto? U偶yj go!

Zaloguj si臋
Zaloguj si臋, aby obserwowa膰