Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dddlaczego

Sprawa miłosna.

Polecane posty

Gość dddlaczego

Może mi ktoś powiedzieć dlaczego miłość jest taka trudna. Zakochałem się w dziewczynie ale z tego co słyszałem od jej koleżanki to ona chyba nie chce mieć chłopaka. Mimo wszystko cały czas o niej myślę, zastanawiam się co teraz robi, gdzie jest z kim. Jeszcze trochę i oszaleję. Kompletnie odeszła mi ochota na wszystko. Nie chce mi się nic robić, nie mogę się skupić mógłbym cały czas spać. Kompletnie nie wiem co robić:(

Gość ttttttttttttttttttttttttttttty
"z tego co słyszałem od jej koleżanki to ona chyba nie chce mieć chłopaka" ile ty masz lat ze nie porozmawiasz z daną dziewczyną tylko pytasz sie jej kolezanek czy chce miec chlopaka czy nie ;/

Gość dddlaczego
Nie pytałem sama jakoś tak powiedziała. Ale jak już wiem, że niby nie chce to co jestem na przegranej pozycji?

Gość Nilalca
Myślę, że mimo wszystko warto spróbować :) Może np. powiedziała coś takiego koleżance, żeby ludzie nie myśleli że jest samotna, chciałaby mieć chłopaka, ale nikt się nią aktualnie nie zainteresował? Tak jak "singielka" brzmi lepiej niż "stara panna" ;) Ale nawet jeśli przyczyna tego tekstu była inna, lepiej coś zrobić, niż długo żałować, że nawet się nie spróbowało.