Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marianna Oleśnica

Psychodietetyk - Wrocław

Polecane posty

Gość Marianna Oleśnica

Cześć, Nie wiem czy to forum jest dobrym miejscem ale mam do Was pytanie czy znacie jakiegoś dobrego Psychodietetyka z Wrocławia? Może ktoś z Was leczył u niego otyłość. Serdecznie pozdrawiam

Gość betty198854
hej nie wiem czy jest to psychodietetyk, ale na pewno jest dobrym dietetykiem i zarazem psychologiem i potrafi człowieka naprowadzić na właściwy tor, przygotowuje smaczne diety, nie sprawiające kłopotu, polecam dietetyka z Wrocław Małgorzatę Gajewczyk strona firmy w której pracuje to www.akademiazz.pl

Gość gość
Witam. Polecam dr Marka Kukle, chodziłam do niego z córką, która zachorowała na bulimię, z tego co wiem jest to psychodietetyk, który kompleksowo zajmuje się tematem zaburzeń odżywiania. Pomógł nam bardzo, córka szybko wróciła do zdrowia. Na początku chodziliśmy do niego na ulicę Korzeniowskiego, teraz mamy bliżej, ponieważ doktor przyjmumuje również na Krynickiej w centrum ikar. A.

Gość gość
Mogę polecić dobrego psychodiedetyka i psychologa zarazem, korzystalam online Anna Sosinowska annasosinowskamroz@gmail.com tel 600 208 382