Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koknpini

co sadzicie o takiej matce??

Polecane posty

Gość koknpini

3 godziny temu poprosilam ją zeby poszla mi do apteki po altacet bo mam spuchnieta noge i nie moge chodzic siedzi w fotelu i oglada cos w tv i powtarza zara zaraz apteke mam 5 min od domu

Gość Takie jest życie...
Jest poprostu leniwa

Gość koknpini
poszlabym sobie do tej pieprzonej apteki ale kurna pogorsze sobie sprawe z noga i bedzie lipa jak ona cos potrzebuje to zapierdalam jak debil i w 5 min ma:o

Gość ojfiyfutrdtrsd
Naprawdę nie możesz chodzić? Widziałem człowieka z jedną nogą uciętą i... chodził. Twoja matka jest mądrą kobietą i robi tak po to abyś wzięła za siebie odpowiedzialność a nie zrzucała ją na innych.

Gość mjmmm
mój chłopak ma taką matkę też:-)

Gość lubię to forum
ciekawe ile razy usłyszysz "zaraz" zanim matka się wkurzy i każe Ci samej zapieprzać do apteki:D

Gość koknpini
jezdzilam 2 godziny na rowerze i nastepnego dnia bolalo mnie kolano i pod kolanem jakby łydka miesien sciegno? nie wiem ledwo sie do lazienki dowlekam tak boli spuchnieta cala lydka i kostka 2 razy taka ;/ co to moze byc?? ach juz polazla 3,5 godziny pozniej:o

Gość koknpini
acha boli juz 3 dzien ale spuchniete od dzisiaj dopiero powiedzialam ze ide do lekarza a ona nie po co kupie co altacet i przejdzie:o

Gość koknpini
tylko skarbie tak sie sklada ze mam endoproteze tego kolana wiec nie jecze:o tylko realnie boje sie ze cos sie dzieje