Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi :((

Jak rozwiązać ten kłopot ?

Polecane posty

Otóż jestem z moją ukochaną już ponad rok, problem w tym że moja mama nic o tym nie wie, a właściwie to jej reakcja nie byłą by na tą wieść za:( fajna znam ją i miałbym awanturę na tydzień, że mam się uczyć a nie latać za dzi**ami itd. Na bank jej nie zaakceptuje. Jeszcze zanim poznałem moją dziewczynę mama mi mówiła że nie mam się dziewczynami zajmować ... Mamy po 18 lat z dziewczyną, może powiecie że jesteśmy gówniarzami i to nie jest miłość itd, ale nigdy do nikogo nie czuliśmy tego co czujemy do siebie. Mama zauważyła, że się dziwnie zachowuje (od czasu jak jestem z Nią) jestem czasem nieobecny itd, myśli że biorę narkotyki :/ Już pisałem na "uczuciowym" ale może tu będę świeże opinie ...

Gość mmmmmmmii
Twoja mama jest jakaś dziwna. Może nie mów jej bo jeszcze bedzie ją jakos atakować. Ucz sie oczywiscie, zeby się nie czepiala.

Gość spacecowgirl
Ja bym powiedziała mamie i... nie przejmowała się jej opinią. Każdy ma prawo do miłości. Najwyżej nie będziesz zapraszać dziewczyny na rodzinne obiadki ;) A może mama Cię zaskoczy...?

Raczej nie... ba ! na 100 % nie :(

Gość łałuna
twoja mama jest mega dziwna:( sama nie wiem, jak nie powiesz to będziesz miał przynajmniej święty spokój, jak powiesz, to będzie ci truła, może zabraniała a może szantażowała, nie znam jej możliwości o co ci chodzi właściwie? chcesz jej powiedzieć, że od roku masz kogoś? wkurzy się chyba ale pewnie powinieneś jak dorosły człowiek powiedzieć jej o tym i już

Chłopie? Ty masz 18 lat, czy 8? Bo nie wiem czy sie w pisaniu nie pomyliłeś, upewniam się. Jeśli Ty teraz w ten sposób podchodzisz to sprawy, to ja nie chcę widzieć twoich relacji z rodzicami kiedy będziesz miał juz żonę. Jak Ty sobie wyobrażasz podejmowanie decyzji w życiu, jeśli nie masz odwagi powiedzieć Matce o najnaturalniejszej rzeczy pod słońcem. Masz facet dziewczynę od roku i Ty pieprzysz coś, że sie Mamusi boisz? No nie wytrzymam, co za cycek z Ciebie!!!

wolisz zeby mama myslala ze bierzesz narkotyki? spotykasz sie z dziewczyna ponad rok i dopiero teraz zastanawiasz sie czy powiedziec mamie? a jak ci zabroni to co, rzucisz dziewczyne? chyba nie bedziesz pytal jej o zdanie, a raczej POINFORMUJESZ ja ze spotykasz sie z kims

Nie ! Jak mi zabroni to i tak będę się z nią spotykał, po prostu mnie to wkurza :/ bo ja bym się cieszył na jej miejscu !

Weź się w garść człowieku, przecież jeszcze nic nie zrobiłeś a już wiesz jak będzie? Skąd wiesz jak Matka zareaguje? Oczywiście trochę ją znasz i wiesz co powie itd. ble, ble, ble... idz i jej powiedz, a najlepiej zaproś dziewczynę do domu i przedstaw Mamie