Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Jetsem PRZERAŻONA! WIELKI PAJĄK :(

Polecane posty

wielki pająk jeszcze przed chwilą był w pewnym kącie a teraz już go tam nie ma!!!!!!!!!!!!! :( 😭 :O :O :O:O na jego widok przeszły mnie ciary, ale teraz sie boje ...był paskudny a Mama akurat wyszła ;( wroci za 2 godziny co robić :(

teraz to juz przepadło, ja bym nie spała aż do jego zamordowania jak go zobaczyłaś, trzeba było gonić po odkurzacz i go wciągnąć nie zazdroszczę ci...

Gość wielki fan Czkawki - młody
skocz na niego wydając indiańskie okrzyki bojowe :classic_cool:

Gość a chciałabyś być
ooo to już pewnie w szafie dorasta stadko malutkich pajączatek...radze sprawdzić.

ale to moje jedyne 2 godziny kiedy jestem w koncu sama w domu, spokoj cisza...zaplanowałam ten czas... a teraz ... :O tak to jest mieć w życiu plany i marzenia... jeszcze sie pocieszam,że to był mój kołtun a nie żaden pajong :classic_cool: (bo to w okolicach kosza było)

dlaczego pająk wywołuje u mnie taki lęk? przecież te o cienkich nogach są całkowicie niegroźne? a mimo to tak sie ich boje, i podziwiam ludzi którzy sie nie boją

Gość japonka w dłoń!
i na pajonka!

brrr u nas chodziły w Krakowie takie straszne pająki po mieszkaniu, OGEROMNEEEEE!!!! tutaj, gdzie jestem teraz takich nie ma, ale za to jest pełno rybików w łazience :(

Gość darmowa mądrość życiowa
zjedz robaka zanim robak zje ciebie:classic_cool:

ja nie umiem zabijać :O nawet takich okropnych stworzeń, kiedyś mama wygoniła ćmę albo mola, ale siedział na szybie i zrobiło mi sie żal, wpuściłam go ponownie :O :( :O czego boisz sie w biedrąkach? one podobno zostawiają żółte ślady na ubraniu/ciele i czasem gryzą :classic_cool:

a rybików to mam bez liku :classic_cool: już nie jednego a po 3-4 spotykam nocą w WC, również w przedpokoju, kuchni i wannie :O :O mój tata mnie spytał czy jak je widziałam to zabiłam a ja że nie bo po co :D a on sie tak zdziwił, że co ja chce hodowle mieć? :D dla mnie to nienaturalnie zabijać

Dziewczyno! Nie czekaj! Dzwoń po Straż Pożarną. Mówię Ci nie zlekceważ sobie tego, bo za 2 godzinki szanowna Mamusia może znaleźć kokon, zamiast ukochanej córuni

Gość jest gorzej niż myślicie
jaszczompy na łowy ruszajo! a paczeć i meserszmity sie pojawio :O

Gość jest gorzej niż myślicie
jaszczompy na łowy ruszajo! a paczeć i meserszmity sie pojawio :O

meserszmity :O przez nie nie jeżdże nad stawy i jeziora, odkąd jeden prawie ściał mi czoło i zdjął skalp przelatując tak blisko, ogłuchłam od jego śmigieł :O spokojnie, jakos te 2 godziny wytrzymam, np. zagazuję cały pokoj, aż sie pajączysko udusi :classic_cool:

lulaby temat został usunięty prawdopodobnie dlatego,że taki nawał tematów o pająkach biedrkąch itp. mógłby zasiać zbyt wiele niepokoju i paniki wśród, znerwicowanej już i tak społeczności kafeteryjnej :D tak tak... wiosna sie już budzi i naród wkrótce to zauważy :( :O

Gość aaa grochówa na obiad
:classic_cool:

Gość lena ##
Mi kiedyś do mieszkania wleciały 2 szerszenie. Myślałam, że zawału dostanę !.... Nikogo wtedy nie było, późny wieczór. Na drżących nogach łapałam je do słoika. Żłapałam w końcu. Ale ile mnie to kosztowało....

Rób jak chcesz :p ja chciałem dobrze. Zagazowanie pokoju, to go może tylko rozwścieczyć, moim zdaniem bynajmniej

Gość nie wiesz co to
meserszmit??? widać nigdy cię nie ugryzł taaak się puchnie :O

Gość jesteś wyprana z wszelkiego
człowieczeństwa :P