Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KolegaRomek

Ale ja głupi jestem!

Polecane posty

Gość KolegaRomek

Moja kobieta rozebrała się wczoraj do naga. Ja wtedy siedziałem przy komputerze i grałem w Battlefielda 3. Wchodzi naga do pokoju siada na kanapie i mówi: Jest mi zimno. Ja na to: to weź się ubierz. Wstała i ubrała się. Jak skończyłem grać, to domyśliłem się, że ona chciała żebym ją taką nagą przytulił, ogrzał sobą i miał być to element gry wstępnej. Ale ja głupi jestem :-(

Gość Ja bym hahahha
pauze cisnąl do dziewczyny podszedl dał buzi, wziął ja na wacku usadowił niech sobie skacze a pózniej siadł przed kompem z nia na pitolu .. ssac cyca bzykal i od czasu do czasu gral

Bylam kiedys z naprawde fajnym facetem ktory mial tylko jeden problem, gral nalogowo w wowa... doszlo nawet do tego ze gralam razem z nim :classic_cool: ale na dluzsza mete to sie nie sprawdzilo ;)

Gość sunshineee
Przyznam,że posunięcie Twoje było godne "pochwały"....:/ nie zdziw się jak kiedyś usłyszysz od swojej kobiety "pa pa"......Wy faceci często narzekacie i argumentujecie,że zdradzacie bo kobieta wasza wam nie daje albo jest oziębła itp.itd., a co do czego jak my kobitki próbujemy coś zdziałać, jakoś was zaskoczyć i zachęcić to macie to w pośladach bo komputer albo tv jest ważniejsze! Zastanów się autorze nad sobą i swoim postępowaniem w takich sytuacjach bo dojdzie do tego,ze albo twoja dziewczyna Cie zostawi albo znajdzie sobie kogoś do bzykania na boku - bo my kobiety też mamy swoje potrzeby!

Gość Ale syfff..
:o.... głupi :o

A przechodząc do rzeczy naprawdę istotnych, to jak poszła Ci kampania ? :classic_cool:

Gość Ja bym tez chciala
zeby mnie chlopak jakis fajny tak fajnie hmm Jezus ale mi sie chce bym usiadla na niego i pojezdzila sobie fajnie ,ale nie mam chlopaka zeby mi tak ktos te cyce possal tez ,Boze ale mi ochoty narobiliscie ,szczegolnie autor odpowiedzi -Ja bym hahahha

Gość Ja bym hahha
Ja bym tez chciala Ile masz lat :classic_cool:

on nie jest wogole zainteresowany ta baba skoro ta siada kołoniego nago a ten nic

Gość provvvvvvvvooooooo
Podaj nika to sobie pogramy a babe wyslij do sklepu:P

Gość Ja bym tez chciala
do Ja bym hahahha ty tak fajnie to napisales co bys robil,ze az mnie wzielo kobiet nie pyta sie o wiek,ale ... ok,niech bedzie-30 juz skonczylam a ty? p.s.Jak za stara to napisz,chyba ze lubisz starsze