Gość Izuaaa Napisano Marzec 21, 2012 Cześć . Specjalnie założyłam sobie tutaj konto ponieważ mam problem .. Mam 13 lat. od 17 lutego mam problem z żołądkiem , jelitami . MAM CIĄGŁE MDŁOŚCI ( nie wymiotuje ) mam tego dosyć ! mam także często : rozwolnienie , zaparcie , rozwolnienie , zaparcie. Jestem okropnie osłabiona . Czuje sie zawsze jak bym miala zemdleć . Często strasznie boli mnie brzuch . Naprawde nie chce mi sie żyć .. to mnie wykańcza . Ciągle sie boje ze zwymiotuje . Mdłości wtedy są okropnie większe . Byłam u lekarza 2 razy . on powiedział ze jak mi nie przejdzie do 11 marca to zapisze mnie na badania do szpitala . Poszłam 3 raz ale mojego lekarza nie bylo i tylko mi powiedział ( ten inny lekarz ) że mi przejdzie . Na początku brałam acidolac i diphergan .. potem polprazol i biotyk . a teraz syrop na uspokojenie , sól fizjologiczna i jakies durne tabletki ! TO MI WOGÓLE NIE POMAGA ! :c RODZICE MI NIE WIERZĄ I KRZYCZĄ ZE SOBIE TO WYMYŚLAM .. JA NAPRAWDE CHCE NA BADANIA DO SZPITALA .. CHCE WIEDZIEĆ CO TO .. JAK NAMÓWIĆ RODZICÓW ZEBY POSZLI ZE MNĄ DO LEKARZA ? mam chęć zasnąć i sie nie obudzić .. jestem wiecznie wykończona ! ciągle jezdzi mi w brzuchu , okropne mdłości , ból brzucha , piecze mnie żołądek , mam gęsta śline , ciągle mi sie odbija .. CO MAM ROBIĆ ? ;C MAM DOSYĆ .. MIAŁ Z WAS KTOS COS PODOBNEGO ? BARDZO BŁAGAM O ODPOWIEDZI ... ja nie wytrzymam psychicznie ! boje sie chodzić do szkoły , boje sie ze zwymiotuje ! ratunku ; ( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach