Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak bardzo bym chciała...

gdzie ta ciąża??

Polecane posty

Gość tak bardzo bym chciała...

Pewnie takich topików było już z tysiąc... Nie mogę zajść w ciążę, staramy się od roku i NIC :( Co miesiąc wykonuję testy owulacyjne i wynika z nich, że owulację mam dopiero w 23-24 dniu cyklu (cykl trwa 34 dni). miałam też monitoring owulacji, zdaniem gina jest wszystko ok. pojutrze mam kolejną wizytę, może lekarz zleci jakieś badania? tak strasznie chciałabym mieć dziecko..

Gość tak było już tysiące takich
topików... Wiele kobiet które się aż tak starały i tylko myślały o ciąży mimo książkowych wyników badań nie mogły zaciążyć... A jak już wrzuciły na luz i nie myślały tyle o tym to raz dwa zachodziły w ciąże... Wyluzuj trochę, pomyśl sobie że to jeszcze nie twoja kolej...

Gość gvfgvfcvbcbcbvcbvc
to zacznijcie sie bzykac codziennie bez jakis glupich testow, ciaza na bank bedzie, nie rozumiem was, dzeicko chcecie a seksu nie uprawiacie, tylko w jakies szczegolne dni?smiac mi sie chce, conajmniej przez wszystkie dni plodne powinniscie to robic, zawsze moze cos sie tam przesunac , dlatego jak okres prawie sie konczy to juz zaczynajcie sie seksic,ok, powodzenia