Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thrskyjkty

Czy jesli codziennie bede odzywiac sie normalnie(tzn mieso,ziemniaki,salami,) a

Polecane posty

Gość thrskyjkty

a bede to po spozyciu wyrzygiwala, to czy schudne? np przez miesiac?

Gość Kasia z Krakowa..
dopiero po roku

Gość thrskyjkty
oczywiscie nie mam na mysli samych tych rzeczy jakie napisala w nawieasie, chodzi mi o to,ze nie bede sie dietetycznie odzywiac,tylko normalne rzeczy bede jadla.

Gość .vkurzajevski.
Jedno Ci obiecam : depresja :D To jeden z lepszych sposobów na deprechę. Na anoreksję też masz szanse. Powodzenia w zmarnowaniu sobie życia bezmózrgu

Gość thrskyjkty
wiesz, mam bardzo slaba wole i nie moge powtrzymac sie od zjedzenia zwyklej bulki czy ziemniakow, a w tym momemncie bardzo mi zalezy i zrobie wszystko aby schudnac.tylko zastanwiam sie, czy takie rzyganie cos da, przeciez nie wyrzygam wszystkiego, zawsze cos zostanie..

Gość .vkurzajevski.
A ile ważysz i przy jakim wzrosćie

Gość thrskyjkty
90 kg, wzrost 180 cm

Gość .vkurzajevski.
o kórwa ale kolos. Sorry ale nie wytrzymałem :D

Gość tez bylam ze skapcem
idz do dietytyka, zapisz sie na fitness, szkoda rozwalac sobie somatyke, bo pozniej nie ma szansy wrocic do tego "sprzed"

Gość takie tam duperele nic więcej
chyba zwariowałaś z tej desperacji :( Idź do dietetyczki i rusz dupsko na basen, psycholog też nie zaszkodzi :D

Gość vvvvvvvvvvvvdcdddd
ja mam 180 i ktos kto ma tyle wzrostu moze szybciej schudnac niz ktos niski bo jego rganizm z racjit ego ze jest wiekszy potrzebuje nieco wiecej kalorii niz ten mniejszy. w zwiazku z tym efekty diety i cwiczen dosyc szybko widac. nie mozesz sie powstrzymac? hah to żałosne. wez idz do dietetyka - ustawi ci taki plan ze bedziesz jesc malo a czesto wtedy nie bedziesz miec napadow głodu. najgorsze jest pierwsze kilka dni -zeby sie przestawic i zoladek skurczyc. czas tak naprawde szybko leci. zajmnij sie w ciagu tych kilku pierwszych dni czyms co odciagnie twoja uwgae od jedzenia i nawet nie bedziesz wiedziec kiedy minie te pierwsze kilka dni a twoj zoladek juz sie nieco skurczy i nie bedziesz taka głodna wciaz. i moze zrob soebie zdjecia swojego cielska i otylosci i powies na lodowce - dla wiekszej motywacji. i jak chcesz przytyc to rzygaj i glódź się - bo koniec koncow do tego to rpowadzi.. ale w sumie nie zal mi ludzi ktorzy żrą bo nie moga sie powstrzymac i tyją. to jest żałosne ze czlowiek sprowadza sens swego zycia do napelniania żołąda i jelit. musisz byc ponadto a nie jak nienażarta krowa, zwierze jakies. jesc trzeba z głową zeby sie dobrze czuc i miec zdrowie a nie po to by napchać badziocha i chodzic jak niedźwiedź .