Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stjudentkia

Studenci ! Jakich macie wspóllokatorów ??????

Polecane posty

Gość stjudentkia

Macie powody by narzekać??? Ja mam...moja wspollolakotrka to brudaska i leń...do tego awanturnica. Gdy wczoraj pryszlo do mnie dwoch kumpli to zrobila mi awanturę że ją nie uprzedziłam ! Kurde1 a po co mam uprzedzac?? Czy to do niej przychodza?? można się zalamać...

Gość jutkuktny
ale sama nie jesteś więc wypadałoby przynajmniej oznajmić jej, że ktoś przyjdzie... to Ty jesteś nienormalna

Gość zasady sa proste
jesli dzielisz z kims pokoj to uprzedzasz go o KAZDEJ wizycie twoich znajomych a jesli macie osobne pokoje to uprzedzasz o KAZDYM noclegu twoich gosci jesli nie pojmujesz podstawowych zasad kultury to 🖐️ wynajmij kawalerke

niestety tym razem mam kiepskie ''koleżanki'' :O Brudaski i nieodpowiedzialne panny. Cóż począć. Byle do czerwca i zmieniam lokum. Jakoś nawzajem nie przypadłyśmy sobie do gustu. Każda w swoim świecie. Patowa sytuacja. No to tyle w temacie

Gość reeytyre
też bym się wkurzyła. Ona też tam mieszka i ma prawo wiedzieć czy ktoś przyjdzie. Wiadomo, że jak człowiek nie spodziewa się nikogo to może chodzić po domu w staniku czy coś takiego a tu nagle wchodzi paru kolesi... :o